Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Μεγάλο διπλό του Άρη στην Πυλαία για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Α1 μπάσκετ: Μεγάλο διπλό του Άρη στην Πυ...

Οι κίτρινοι επιβλήθηκαν του ΠΑΟΚ με 77-69

Ύστερα από ένα επεισοδιακό ματς, όπου διεκόπη 8,3’’ πριν το τέλος για ρίψη αντικειμένων, οι «κίτρινοι» επέστρεψαν από το -10 και νίκησαν 77-69 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Πυλαία!

Οπως στο Παλέ, έτσι και στο "Παλατάκι" ο Αρης ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι "κίτρινοι" κέρδισαν τον ΠΑΟΚ με σκορ 69-77 (σε μια δύσκολη έδρα που είχε περίπου 6.500) και πλέον είναι τρεις βαθμούς πάνω από τον "Δικέφαλο" στη βαθμολογία.

Μάλιστα έχουν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΠΑΟΚ και όπως γίνεται αντιληπτό, έχουν πάρει για τα καλά το πάνω χέρι όσον αφορά την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος στην κανονική περίοδο (ο Αρης μάλιστα έχει κάθε λόγο να ελπίζει στο να "αρπάξει" την τρίτη θέση από την ΑΕΚ, την οποία περιμένει στο Παλέ).

Ο "Δικέφαλος" πλέον γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα του σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε ένα ματς που είχε πολλά προβλήματα από την στιγμή που ο Σχορτσανίτης έκανε το τέταρτο φάουλ του στο 45-35. Να σημειωθεί πως πριν το τέλος του αγώνα τραυματίστηκε ο κομισάριος, Αλέκος Σιμητόπουλος, το ματς διεκόπη και οι διαιτητές ζήτησαν ολική εκκένωση του γηπέδου.

Μετά το 61-60 ο Αρης "πάτησε" γκάζι, προηγήθηκε μ 64-70 και έβαλε τις βάσεις για το "διπλό". Με το τρίποντο του Γουάιτ (67-73 στα 41'') ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Ο Μακ Νιλ έδωσε πολλές βοήθειες στον Αρη. Στο ημίχρονο είχε 9 πόντους και τελείωσε το ματς με 19 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 39-33, 56-58, 69-77

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Τέπιτς 11 (1), Βασιλειάδης 15 (3), Μαργαρίτης 4,  Μάρκοβιτς 2, Χάτσερ 16 (1), Λιάπης, Κακαρούδης 2, Τσόχλας 9 (2), Δέδας, Κώττας, Σχορτσανίτης 8, Ντούβνιακ 2

Αρης (Πρίφτης): Γουάιτ 13 (1), Γουότερς 17 (1), Κοέν 4, Μούρτος 4, Μακ Νιλ 19 (3), Ξανθόπουλος, Πελεκάνος 3 (1), Τσούπκοβιτς 3 (1), Ζάρας 4, Χάγκινς 8, Σίμτσακ 2

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Άνετη νίκη και κατοστάρα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports