Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Xάντμπολ: Νίκη για την Ακαδημία των σπορ

Xάντμπολ: Νίκη για την Ακαδημία των σπορ

Κέρδισε με 35-33 τον Πανιώνιο Άργους

Η Ακαδημία των σπορ πήρε τη νίκη με 35-33 χθες στο Κουκούλι, επί του Πανιωνίου Άργους για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' Εθνικής κατηγορίας.

Από την αρχή του αγώνα η Πατρινή ομάδα πήρε μια διαφορά ασφαλείας,  όπου και την διατήρησε σχεδόν μέχρι το 50΄ του αγώνα, ενώ το ημίχρονο έληξε με σκορ 19-13.

Ο αγώνας και η διαφορά δυναμικότητας επέτρεψε στο τεχνικό δίδυμο Ελένη Αραβαντινού και Γιάννη Παπαγιαννόπουλο να χρησιμοποιήσουν για πολύ χρονικό διάστημα και τους "μικρούς"  σε ηλικία αθλητές,  όπου μάλιστα ο Γαβριήλ – Μπακόπουλος σημείωσε και γκολ, ενώ ο 14χρονος Μάριος Καλλιακμάνης έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα.

Το θετικό από τον αγώνα ήταν ότι για πρώτη φορά την φετινή χρονιά είχε η Ακαδημία πολυφωνία στο σκοράρισμα,  αφού σκόραραν δέκα αθλητές.

Μάρκοβιτς και Σινούρης βοήθησαν επιθετικά τους συμπαίκτες τους να φτάνουν σε εύκολα γκολ ανοίγοντας τους διαδρόμους, γεγονός που το εκμεταλλεύτηκαν κατάλληλα όλοι οι επιθετικοί και ιδιαίτερα το δίδυμο Μακρυδάκης – Π. Παναγιωταρόπουλος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ε. ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ - Ι. Παπαγιαννόπουλος): Κ. Παναγιωταρόπουλος 2, Παπαγιαννόπουλος 6, Γεωργίου 8, Μάρκοβιτς 3, Καραβανίδης,  Γ. Καρύδης, Καραγιάννης 1, Παπαλέξης 1, Σινούρης 1, Αγραπίδης, Μακρυδάκης 6, Π. Παναγιωταρόπουλος 6, Λύγκας, Καλλιακμάνης, Γαβριήλ- Μπακόπουλος 1, Λάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Ήττα για την Ακαδημία των σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports