Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαμαρτυρίες κομμουνιστών στην Ρωσία επειδή ο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον Lenin

Διαμαρτυρίες κομμουνιστών στην Ρωσία επε...

Σύμφωνα με πολλούς, υπάρχει μεγάλη ομοιότητα του Ντι Κάπριο με τον Λένιν στα νεανικά του χρόνια.

Ρώσοι κομμουνιστές, απειλούν να αποκλείσουν τα στούντιο της «Lenfilm» με σειρά διαμαρτυριών και διαδηλώσεων επειδή επέλεξε να προσκαλέσει τον ηθοποιό του Χόλυγουντ Λεονάρτντο Ντι Κάπριο να υποδυθεί τον Βλαντίμιρ Ίλιτς Λένιν.

«Έχουμε ήδη αποστείλει επιστολή στην Lenfilm και τους ενημερώνουμε ότι αυτή η κίνηση θα προκαλέσει σειρά διαμαρτυριών επειδή θεωρείται προκλητική κίνηση και προειδοποιούμε για σειρά εκδηλώσεων διαμαρτυρίας αποκλείοντας την είσοδο στα στούντιο, ώστε να εμποδίσουμε κάθε δραστηριότητα» ανακοίνωσε ο Sergey Malinkovich ηγετικό στέλεχος του ρωσικού ΚΚ στο RIA Novosti. «Θα έπρεπε να βρουν Ρώσο ηθοποιό» είπε.

Η διαμαρτυρία των κομμουνιστών έρχεται μετά την δημοσίευση στα ρωσικά Μέσα ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποδέχτηκε την πρόσκληση να υποδυθεί τους ρόλους τριών σημαντικών ρωσικών προσωπικοτήτων: του Λένιν, του Ρασπούτιν και του Πούτιν.

Σύμφωνα με πολλούς, υπάρχει μεγάλη ομοιότητα του Ντι Κάπριο με τον Λένιν στα νεανικά του χρόνια.

Ο Ρώσος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Vladimir Bortko έχει δηλώσει έτοιμος να αρχίσει τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία ο Ντι Κάπριο θα υποδύεται τον Λένιν.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα στη μετα-σοβιειτκή εποχή, είναι ένα μικρό κόμμα χωρίς μεγάλη ανταπόκριση στη σημερινή κοινωνία όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας rt.com.

«Προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσω προκλητικών δημοσιευμάτων στα ρωσικά Μέσα» αναφέρει ακόμη η ανάρτηση.

Στα μέσα του 2015 οι Ρώσοι κομμουνιστές είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να χρηματοδοτήσουν μέσω εράνου μελών τους τηλεοπτικής σειράς για την επανάσταση των μπολσεβίκων 1917, με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να έχουν Ρώσοι ηθοποιοί.

Πηγή:zougla.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις