Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πυγμαχία: H δικαίωση των προσπαθειών της Φωτεινής Πλέα

Πυγμαχία: H δικαίωση των προσπαθειών της...

Η πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας AIBA, έδωσε η Πατρινή αθλήτρια πυγμαχίας της Παναχαϊκής Φωτεινή Πλέα, μετά την πολύ καλή εμφάνιση και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο 5ο κύπελλο Εθνών της πυγμαχίας στη Σερβία.

Η Φωτεινή Πλέα δήλωσε ευχαριστημένη από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, χαρακτηρίζοντας την επιτυχία της ως τεράστιο επίτευγμα, τόσο για την ίδια, όσο και για την ελληνική ομάδα πυγμαχίας.

Ακόμη μίλησε για τους στόχους της, την χρονιά που διανύουμε, που είναι η συμμετοχή της σε όσο το δυνατόν περισσότερα τουρνουά, ώστε να προετοιμαστεί για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Ισπανία.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ονειρεύεται να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020 η αθλήτρια της Παναχαϊκής, απάντησε πως το όνειρο κάθε αθλητή είναι η συμμετοχή σε μια Ολυμπιάδα, ωστόσο πρόσθεσε πως για να το καταφέρει αυτό, υπάρχει «ένα βουνό» που πρέπει να το ξεπεράσει.

«Θα μπορούσε να είναι το 2020 ή το 2024, αλλά είναι το όνειρό μου», σημείωσε χαρακτηριστικά. Στη συνέντευξή της η Φωτεινή Πλέα χαρακτήρισε το ελληνικό πρωτάθλημα πυγμαχίας σε καλό επίπεδο.

Επίσης είπε πως ασχολήθηκε με την πυγμαχία, αφού προέρχεται από πυγμαχική οικογένεια και αποκάλυψε πως όταν είναι στο ρινγκ το μεγαλύτερο προτέρημά της είναι να αλλάζει την τακτική της, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή και πατέρα της Νίκου Πλέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πυγμαχία: "Χρυσή" στη Σερβία η Φωτεινή Πλέαπυγμ,α

Αναλυτικά η συνέντευξη στο aiba.org

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports