Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Ήττα για την Ακαδημία των σπορ

Χάντμπολ: Ήττα για την Ακαδημία των σπορ

Στο Αγρίνιο

Με το αριστερό βρήκε την Ακαδημία το νέο έτος μιας και στην πρεμιέρα του β΄ γύρου ηττήθηκε στο Αγρίνιο από την τοπική Προοδευτική με σκορ 32-28.

Παρότι στην αρχή του αγώνα η Πατρινή ομάδα είχε επιβάλει τον ρυθμό της και το σκορ κυλούσε υπέρ της,  η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη και  το α΄ ημίχρονο την βρήκε να είναι πίσω στο σκορ.

Στο β΄ ημίχρονο  κατά διαστήματα οι παίκτες της Ακαδημίας φάνηκαν να τους έχει επηρεάσει το μεγάλο κενό των Χριστουγέννων.

Δεν μπορούσαν να κρατήσουν τον ρυθμό τους και σε συνδυασμό με τα λάθη των διαιτητών σε καίρια σημεία,  είχαν ως αποτέλεσμα οι παίκτες της να αποσυντονιστούν,  να μην έχουν καθαρό μυαλό και η λήξη του αγώνα να τους υποχρεώσει σε ήττα.

Ο έφορος της ομάδος Κώστας Διαμαντόπουλος δηλώνει σχετικά για τον αγώνα: "Ο μεγάλος μας αντίπαλος ήταν το μεγάλο χρονικό διάστημα που είχαμε ως κενό για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Φάνηκε ότι μας επηρέασε ιδιαίτερα στις τελικές προσπάθειες,  καθώς δεν μπορούσαμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και να  βρούμε στόχο στις τελικές προσπάθειες. Έχουμε παράπονα από την διαιτησία,  αφού έκαναν εις βάρος μας αρκετά λάθη".

Τα 10λεπτα: 4-5, 9-9, 12-11, 19-16, -25, 32-28.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ι. Παπαγιαννόπουλος): Κ. και  Π. Παναγιωταρόπουλος 3, Παπαγιαννόπουλος 5, Γεωργίου 8, Μάρκοβιτς 6, Καραβανίδης, Παπανικολάου, Γ. και Ν. Καρύδης, Καραγιάννης, Παπαλέξης, Σινούρης 4, Τσάμης, Αγραπίδης, Μπακαφούκας, Μακρυδάκης 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακαδημία των σπορ: "Οι φίλαθλοι μας δίνουν δύναμη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports