Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H πίστα ορεινής ποδηλασίας Patras Pump Track, βαίνει προς ολοκλήρωση και ...πρασίνισε με γκαζόν και δάφνες- Τα χαρακτηριστικά της και οι κανόνες λειτουργίας

H πίστα ορεινής ποδηλασίας Patras Pump T...

Η πίστα δεν είναι κατάλληλη για χρήση από παιδιά κάτω των 12 ετών ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικού κράνους

Λίγες λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί το Patras Pump Track στο πάρκο της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα. Οι καιρικές συνθήκες είναι μάλλον εχθρικές, αλλά όχι περισσότερο επίμονες από τις προσπάθειες των μελών  της Λέσχης Ορεινής Ορειβασίας που τρέχουν να επαναφέρουν τις πίστες  ευθύς μετά τις επιθέσεις του καιρού, με αποτέλεσμα, σε λίγο καιρό αυτή να είναι έτοιμη για χρήση.

Το Patras Pump Track αποτελείται από δύο πίστες διαφορετικού βαθμού δυσκολίας. Η κάθε πίστα είναι μια κλειστή κυκλική διαδρομή που η δομή της επιτρέπει την κίνηση χωρίς την χρήση πεντάλ ενώ τα συνεχόμενα ρόλλερς και μπερμς δίνουν στον αναβάτη την δυνατότητα διατήρησης της ταχύτητας του ποδηλάτου καθ’ όλη την διαδρομή.

Η πίστα δεν είναι κατάλληλη για χρήση από παιδιά κάτω των 12 ετών ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικού κράνους.

Δείτε βίντεο από τη δοκιμαστική λειτουργία της.

 

 

Οι  πίστες φυτεύτηκαν με γκαζόν και δάφνες για αυτό και οι περαστικοί από την περιοχή θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα φυτά και να μην πατάνε μέσα στις πίστες καθώς ειναι φυτεμένες, ενώ θα πρέπει να αποφεύγουν την κίνηση εντός της περιοχής όσο εκτελούνται έργα για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις