Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής ανδρών για την Κύπρο

Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής ανδρών ...

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει την Κύπρο για τα προκριματικά του EURO 2017

Με δύο αλλαγές στην αποστολή θα αναχωρήσει για την Κύπρο η Εθνική χάντμπολ ανδρών, ώστε να αντιμετωπίσει την Κυριακή το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μεγαλονήσου για τα προκριματικά του EURO 2017.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και η αποστολή θα αναχωρήσει στις 12:00 του Σαββάτου για τη Λευκωσία και θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να ελπίζει για τη δεύτερη θέση.

Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λετονία, τη θέση του Νίκου Λοϊζου θα πάρει ο Πέτρος Μπουκοβίνας, ενώ αντί του τραυματία Δημήτρη Κατσίκη, ο οποίος θα κάνει το Σάββατο μαγνητική τομογραφία, συμπεριλήφθηκε ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης.

Στην αποστολή μετέχουν ο τεχνικός σύμβουλος των Εθνικών Ομάδων Παναγιώτης Τραϊκόγλου, οι προπονητές Γιώργος Κρανάκης, Παναγιώτης Μεσσήνης, ο γιατρός Κώστας Μαναβής, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και οι παρακάτω 16 αθλητές: Μπάρμπας, Μπάγιος, Μπασμαλής, Δέσπος, Μυλωνάς, Μάλλιος, Μπουκοβίνας, Πασσιάς, Παπαδόπουλος Αδάμ, Τσίλης, Παλάσκας, Παπαδόπουλος Βύρων, Κρεμαστιώτης, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Σεϊρεκίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάντμπολ: Ήττα μισός αποκλεισμός για την Εθνική ανδρών από το Παγκόσμιο

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports