Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Έφυγαν οι πρώτοι τόνοι απορριμάτων

Πύργος: Έφυγαν οι πρώτοι τόνοι απορριμάτων

Προτεραιότητα έχει δοθεί σε όλα τα σχολεία του Δήμου

«Ανάσες» σταδιακά παίρνει από χθες το πρωί ο Δήμος του Πύργου και κυρίως τα σχολεία της πόλης, καθώς ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμμάτων, ύστερα από τις καθυστερήσεις που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες.

Από χθες, και πάλι ο δήμος του Πύργου, υλοποιεί μεταφορά των σκουπιδιών που έχουν σωρευθεί, για τους ΧΥΤΑ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, όπου αρχικά σκουπίδια δέχονται οι ΧΥΤΑ Παλαίρου του δήμου Ακτίου Βόνιτσας και Βλαχομάνδρας του δήμου Ναυπάκτου.

Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, είναι οι σχολικές μονάδες και έτσι από νωρίς τις πρώτες πρωινές ώρες, τα συνεργεία της υπηρεσίας Καθαριότητας, έκαναν την αποκομιδή αρχικά από τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συνέχισαν στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συγκεντρώνοντας περίπου 100 τόνους σκουπιδιών για μεταφορά στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Στα σημεία που μαζεύονταν τα απορρίμματα συνεργεία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιούσαν την απολύμανση των χώρων.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και σήμερα όπως και τις επόμενες ημέρες, με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Βασίλη Σεϊντή, να αναφέρει πως προτεραιότητα έχει δοθεί σε όλα τα σχολεία του δήμου Πύργου και όχι μόνο στα σχολεία της πόλης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικηγόροι Ηλείας: Απέχουν ως τις 14 Ιανουαρίου από τις δικαστικές αίθουσες και συμμετέχουν στο πανδικηγορικό συλλαλητήριο της Πέμπτης

 

Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις