Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Στη Μυτιλήνη ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λίγκα: Στη Μυτιλήνη ο Παναθηναϊκός

Κόντρα στην Καλλονή

Στη Μυτιλήνη ολοκληρώνεται απόψε η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την Καλλονή να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε κομβικό αγώνα και για τους δύο αντίπαλους.

Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί στην κατάταξη και δεν έχουν την πολυτέλεια να βλέπουν τα ονόματα των αντίπαλων για να ξεχωρίζουν παιχνίδια, εφόσον βεβαίως στοχεύουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» βρίσκονται στο κατόπι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που κατέχουν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα και τους προσπερνούν κατά πέντε κι έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι, με τον Νίκο Καραγεωργίου πια στον πάγκο, προέρχονται από τη σπουδαία νίκη στο Κύπελλο με 2-1 επί του ΠΑΟΚ, η οποία τους έδωσε ψυχολογία και κίνητρο να συνεχίσουν.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, μαζί και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, εκτός του Πολ Κεϊτά που επιδιώκει την αποδέσμευσή του.

Στον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει στον Καρέλη, ο οποίος εντός των προσεχών ωρών θα αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, όπως επίσης στον τραυματία Σάντσεθ και στους Λουντ, Νίνη, ενώ έχει πάρει στην αποστολή τον Μέστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σούπερ Λιγκα: Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 τον Πλατανιά

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports