Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι κι αν το Σάββατο αρχίζει το καρναβάλι του 2016; Το καρναβαλικό κιόσκι καλεί τους επισκέπτες στις εκδηλώσεις του... 2015!!!

Πάτρα: Τι κι αν το Σάββατο αρχίζει το κα...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Πατρινού  Καρναβαλιού για το 2016 και το καρναβαλικό κιόσκι στην πλατεία Τριών Συμμάχων "επιμένει" να διαφημίζει τις εκδηλώσεις της περσινής χρονιάς επειδή προφανώς κανείς απο τον Δήμο Πατρέων δεν φρόντισε το τελευταίο... δωδεκάμηνο σχεδόν να κατεβάσει τις αφίσσες του 2015!


"Την επισήμανση εκανε φωτογραφίζοντας την αφίσσα ο συμπολίτης Οδυσσέας Ξεριζωτής ο οποίος επεσήμανε:

Βρισκόμαστε στην εβδομάδα της τελετής ενάρξεως της καρναβαλικής περιόδου δυστυχώς το καρναβαλικό κιόσκι στην πλατεία Τριών Συμμάχων έχει ακόμα το αναρτημένο πρόγραμμα του 2015 .

Διατυμπανίζεται το ανανεωμένο site για το Πατρινό Καρναβάλι χωρίς καν να υπάρχει αναρτημένο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς στο αγγλικό τμήμα διαθέτη λάθους χάρτες , η παραπομπή στα αξιοθέατα της πόλης μας μεταφέρει στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων στα ελληνικά !

Το Καρναβάλι δεν μπορεί να το διαχειρίζεται και να το παίρνει πάνω της μονή της η Δημοτική αρχή θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτή την χώρα να αφήνουμε τις πολιτικές ταυτότητες πίσω και να λειτουργούμε ως συλλογικότητες για το κοινό συμφέρων όλων μας .
Για να αντεπεξέλθει την κοιλιά που έχει κάνει τοις τελευταίες δεκαετίες χρειάζεται μια συλλογική πλατφόρμα ( Επιμελητήριο , Δημοτική Αρχή , Περιφέρεια ) καθώς Μάνατζερ , Οικονομολόγους , ανθρώπους του σύγχρονου Μάρκετινγκ της αγοράς και ιδιώτες που έχουν σχέση με τα δρώμενα .

Το Καρναβάλι της Πάτρας για να σταθεί πρέπει να βλέπουμε μακροπρόθεσμα και να καταλάβουμε ότι θέλουμε επισκέπτες όλο το έτος , δεν είναι μονό η τελευταία εβδομάδα των Αποκριών .

Ο επισκέπτης να έχει το κίνητρο να διανυκτέρευση έστω μια νύκτα να γνωρίσει την πόλη μας ως τουρίστας , για τον πολιτισμό , τον Άγιο Ανδρέα , τα τοπικά προϊόντα , την τοπική κουζίνα …
Υπάρχουν άλλες περιοχές που δεν έχουν τίποτα προσελκύουν επισκέπτες και πωλούν φούμαρα .
Σκοπός των ΕΣΠΑ είναι να αξιοποιηθούν σωστά τα χρήματα και να πιάνουν τόπο σε πραγματικές επενδύσεις με όραμα το μέλλον" .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις