Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι εργαζόμενοι του Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων απαντούν στον Κώστα Χριστόπουλο

Οι εργαζόμενοι του Ηλεκτροφωτισμού του Δ...

Παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, δίνουν και τη ψυχή τους για την κάλυψη των αναγκών, όπως αναφέρουν

Οι εργαζόμενοι του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων, με αφορμή επικρίσεις που έγιναν από τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Νέα Πόλη» του Κώστα Χριστόπουλου (της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο) και αφορούσαν στις εργασίες που εκτελούνται σε ολόκληρο τον Δήμο Πατρέων, έχουν να παρατηρήσουν τα εξής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωση τους που εστάλη στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, κατά το έτος 2015, αντικαταστάθηκαν 12.000 λαμπτήρες. Ηλεκτροδοτήθηκαν οκτώ νέες πλατείες. Προχωρήσαμε σε τοποθέτηση αξονικού φωτισμού, λόγω υπογειοποίησης της ΔΕΗ, συνολικού μήκους 5 χιλιομέτρων.

Κατασκευάσαμε για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο νέα στοιχεία τύπου Led, για εξοικονόμηση ενέργειας. Αξιοσημείωτο είναι πως για το φετινό διάκοσμο έγιναν θετικά σχόλια από άλλες πόλεις. Στολίστηκαν όλες οι Δημοτικές Ενότητες, καθώς και συνοικίες.

Έχουμε δε, υπό την εποπτεία μας 270 συνολικά συγκροτήματα, στα οποία εξασφαλίσαμε την λειτουργία καλής εγκατάστασης.

Τέλος, το Τμήμα μας αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα ξεκινήσει τις εργασίες για τον καρναβαλικό διάκοσμο.

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι, όλοι οι πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων καθώς και οι συνδημότες μας, εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις υπηρεσίες του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού.

Από τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι, οι εργαζόμενοι στον ηλεκτροφωτισμό, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, ανταποκρίνονται πλήρως στις υποχρεώσεις της πόλης, δίνοντας και την ψυχή τους για την κάλυψη των αναγκών.

Για το έργο μας, κρινόμαστε καθημερινά από τους Πατρινούς δημότες.

Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις