Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΕΣΗΕΠΗΝ στην Σούδα-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΕΣΗΕΠΗΝ σ...

Πλήθος κόσμου και εορταστική διάθεση

Για μια ακόμη χρονιά τα μέλη – και όχι μόνο- της ΕΣΗΕΠΗΝ στα Χανιά , είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και  να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της κάμερας , του μικροφώνου και του PC, δηλαδή να ξεχάσουν  έστω και για κάποιες ώρες  το άγχος του ρεπορτάζ

Στο ΜEGA PLACE, ένα φιλόξενο πολυχώρο  στον Βλητέ Σούδας , το σύνολο –σχεδόν- του δημοσιογραφικού κόσμου των Χανίων,  παραβρέθηκε στην καθιερωμένη -εδώ και χρόνια- χριστουγεννιάτικη γιορτή  που και φέτος διοργάνωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ).

Μια γιορτή που ήταν αφιερωμένη – φυσικά - στα παιδιά, που πήραν τα δώρα τους από τον… Άη Βασίλη, ρόλο που υποδύθηκε, για άλλη μια χρονιά, με απόλυτη επιτυχία, ο Μάριος Παρασκάκης και  έπαιξαν με την ψυχή τους στους χώρους για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα .

Οι δε συνάδελφοι απόλαυσαν το γεύμα  και το κρασάκι τους, με πολλή κουβέντα και κέφι . Και προβληματισμό βεβαίως για τις εξελίξεις στο χώρο της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι το φετινό γεύμα ήταν μια ευγενική χορηγία της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, ενώ τη στολή του Αη Βασίλη ,που φέτος ντύθηκε ….επίσημα, προσέφερε επίσης ευγενικά το Italian Factory Outlet.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!!!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις