Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Παναιγιάλειος αποχαιρέτησε το κύπελλο με νίκη επί του Πλατανιά

Ο Παναιγιάλειος αποχαιρέτησε το κύπελλο ...

Με 1-0 εκτός έδρας

Ο Παναιγιάλειος νίκησε 1-0 τον Πλατανιά στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τον θεσμό.

Οι Αιγιώτες έπαιξαν με σύνεση, περιόρισαν τα λάθη, πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.

Φυσικά και το τρίποντο ήταν άνευ ουσίας, αφού και πριν από το ματς δεν υπήρχε ελπίδα πρόκρισης. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους «μελανόλευκους» σημείωσε στο 43' ο Ζουνίνιο με δυνατό συρτό σουτ.

Από την άλλη, οι Χανιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν μερικές καλές φάσεις. Μπορεί να ηττήθηκαν, αλλά παράλληλα η ήττα του Απόλλωνα από τον Ολυμπιακό τους οδήγησε στους «16» του Κυπέλλου.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Γκνιάτιτς (46' Στανισάβλιεβιτς), Μαχαμάτ (76' Ανγκούλο), Τσουράκης, Γκόμεζ, Τσιμότζι, Γουνδουλάκης, Ιτούα, Πάγκαλος, Σελίν, Αποστολόπουλος (46' Ντίνας).


ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γ. Μαραντάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς (70' Γκουτσίδης), Πέρεθ, Γκοτσούλιας (46' Σπίνουλας), Λινάρδος, Σταμογιάννος, Φωτιάς, Ζουνίνιο (77' Ρέλλας), Κολόκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φούτμπολ Λιγκ: Ο Παναιγιάλειος πήρε το Αχαϊκό ντέρμπι με την Παναχαϊκή μέσα στην Πάτρα!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports