Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

NBA: Με τον Αντετοκούνμπο να κάνει ένα ακόμα ρεκόρ οι Μπακς επιβλήθηκαν τον αήττητων Γουόριορις

NBA: Με τον Αντετοκούνμπο να κάνει ένα α...

Το Μιλγουόκι σταμάτησε το εκπληκτικό Γκόλντεν Στέιτ επικρατώντας 108-95

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει το πρώτο triple-double της καριέρας του, οι Bucks έγιναν η πρώτη ομάδα που κέρδισε φέτος τους Warriors!

Δεν σταματούν οι πρωτιές για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πέρα από το πρώτο τριπλ νταμπλ στην καριέρα του, αλλά και πρώτο για Έλληνα παίκτη στο ΝΒΑ, ο άσος των Μπακς στη νίκη επί των Γουόριορς έκανε και ένα ιστορικό ρεκόρ για την ομάδα του.

Οι Warriors πήγαν στο Milwaukee έχοντας ρεκόρ 24-0, στο καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του ΝΒΑ. Η νίκη Νο25, όμως, θα πρέπει να περιμένει! Φρόντισαν για αυτό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του, υποτάσσοντας με 108-95 τους Πρωταθλητές, υποχρεώνοντάς τους έτσι στην πρώτη φετινή τους ήττα!

Τελειώνοντας τον αγώνα με 11 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ ο Giannis έγινε σε ηλικία 21 ετών και 6 ημερών ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του που κάνει τριπλ νταμπλ ξεπερνώντας τον μεγάλο Όσκαρ Ρόμπερτσον.

Για τους Warriors, που είδαν το μυθικό σερί τους να σταματάει στις 24 νίκες, ο Stephen Curry είχε 28 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Draymond Green να προσθέτει 24 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ και τον Festus Ezeli 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Εντυπωσακή ανατροπή των Μπακς με πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports