Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Σήμερα στις 5.30 το απόγευμα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ για το εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Το παιχνίδι θυμίζουμε είχε αναβληθεί μετά από αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς σχεδόν όλη ομάδα του δικέφαλου υπέφερε από γαστρεντερίτιδα.

Έτσι απόψε τις 17:30, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τους μεν γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν το απόλυτο εντός συνόρων, τους δε φιλοξενούμενους να ελπίζουν στην έκπληξη.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά τη νίκη και την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του επί της Ζιέλονα Γκορα και την πρόκριση (και μαθηματικά) στο Τοπ-16 της Ευρωλίγκας, θέλει να δει τους παίκτες του να δείχνουν το ίδιο πάθος για τη νίκη αλλά και να τεστάρει ότι οι εμφανίσεις των τελευταίων ημερών δεν είναι παρένθεση και πως πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκει τη σταθερότητα και τα πατήματα του, με την σφραγίδα του ίδιου.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Σέρβο δεν είναι άλλο από την απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο Τζόρτζεβιτς αναμένεται να δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής και στον Νίκο Παππά, ο οποίος παρότι αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, δεν είχε χρόνο στο ματς με τους Πολωνούς, με σκοπό να αποκτήσει σιγά σιγά ρυθμό.

Από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να γυρίζει ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ και με τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου να σκέφτονται το παιχνίδι με την Λιέτουβος Ρίτας για το Eurocup, το οποίο θα κρίνει την πρόκριση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα παλέψει για τη νίκη-έκπληξη στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Σπουδαία νίκη για τους μικρούς του Απόλλωνα

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports