Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Ισόπαλο το ντέρμπι των δικεφάλων σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι

Χάντμπολ: Ισόπαλο το ντέρμπι των δικεφάλ...

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναδείχθηκαν 25-25 στην μονομαχία της Θεσσαλονίκης

Το ντέρμπι «δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη ήταν διαφήμιση του χάντμπολ με εντυπωσιακές εναλλαγές στο σκορ.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά τον αγώνα έχοντας πολλά λάθη και κακές επιλογές στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τη δίλεπτη του Δημοσθένους και προηγήθηκε με 4-2. Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν άμεση και με ένα επί μέρους 4-1 πέρασε μπροστά στο σκορ με 6-5

Από εκεί και έπειτα η άμυνα της ΑΕΚ έσφιξε, ο Φίλης κατέβασε ρολά και μετά το 7-7 από τον Τσαναξίδη άρχισε να ανοίγει η διαφορά. Με τους Γκατφί και Γεωργιάδη να σκοράρουν από δύο φορές οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάνε στο ημίχρονο με έξι γκολ διαφορά (9-15).

Ό,τι είδαμε στο πρώτο ημίχρονο ανατράπηκε στο δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ ήταν άλλη ομάδα ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του και ξεκίνησε μια μεγάλη αντεπίθεση. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Χατσίκας έδωσε αέρα επτά τερμάτων για την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα όμως οι παίκτες του ΠΑΟΚ έτρεξαν ένα επί μέρους 12-5 για να φέρουν το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλβανού για το 21-21.

Ο Γεωργιάδης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Τσίλη και Κεσίδη για να περάσει μπροστά ο ΠΑΟΚ μετά από αρκετή ώρα. Ο Πετρίδης με έξι λεπτά να απομένουν για το τέλος του αγώνα έδωσε προβάδισμα με δύο γκολ στον ΠΑΟΚ (24-22).

Η ΑΕΚ όμως δεν τα παράτησε. Με γκολ των Γκατφί και Μπακαούκα έφερε το ματς στα ίσα για να έρθει ένα απίστευτο τέρμα του Νικολαΐδη για δώσει το προβάδισμα στην ΑΕΚ με 25-24.

Μετά το τάιμ άουτ που πήρε ο Γεωργιάδης ο Κοκώνης σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 20'' πριν το τέλος. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο τέλος αλλά ο Γκατφί δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουκοβίνα σε νεκρό χρόνο.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-3, 5-6, 7-9, 8-12, 9-15 (ημχ.), 11-16, 13-18, 18-19, 22-22, 24-22, 25-25.

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 6, Παλάσκας 2, Τσίλης 4, Τσεσμετζίδης, Νικολαΐδης 1, Κοκώνης 2, Τσαμουρίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 3, Αλβανός 4, Τσαναξίδης 1, Κωστακίδης, Καραγκιοζόπουλος, Τριανταφύλλου, Κεσίδης 2

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 5, Δούγιας, Γεωργιάδης 3, Φάμπατς, Δημοσθένους 6, Νικολαϊδης 5, Αργυράκης , Εμμανουήλ, Χατσίκας 3, Αντωνιάδης, Γκατφί 3, Γρηγοριάδης, Φίλης, Πλέχ, Στούμπης, Κουμαραδέλης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάντμπολ: Η Ακαδημία των σπορ ευχαριστεί τους φιλάθλους της
Χάντμπολ: ΑΕΚ-Φίλιππος Βέροιας με φόντο την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports