Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aποχώρησε από τα «Πέτρινα Χρόνια» ο Γιώργος Αποστολόπουλος βλέποντας μονόπλευρη επίθεση στη δημοτική αρχή

Aποχώρησε από τα «Πέτρινα Χρόνια» ο Γιώρ...

Η επιστολή του

Αποχώρησε με μία σκληρή επιστολή παραίτησης από το Δ.Σ. «Πέτρινα Χρόνια» ο Γιώργος Αποστολόπουλος, κατηγορώντας τα υπόλοιπα μέλη ότι λειτουργούν με πολιτικά κριτήρια.

Η επιστολή του είναι η εξής:

«Επειδή ο σύλλογος ιστορικής μνήμης 1945-1974 "Πέτρινα χρόνια, έχει πρωτίστως πάψει να με ειδοποιεί και να με ενημερώνει και αυτό συνέβη όλως τυχαίως μετά την αποχώρηση μου από τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτομάτως την προσχώρηση μου στην Λαϊκή Ενότητα.

Επειδή βλέπω εκ των υστέρων πρωτοβουλίες και ανακοινώσεις του συλλόγου, χωρίς να έχω ερωτηθεί και πολλές φορές χωρίς να έχει παρθεί ομόφωνη απόφαση (από κοινού κατάθεση στεφάνου στο Παράρτημα με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα αλλάζοντας την ημέρα, για να υπάρξει ταυτόχρονη κατάθεση).

Επειδή βλέπω μια μονόπλευρη επίθεση στην σημερινή Δημοτική Αρχή και σε ότι αυτή πράττει, την στιγμή που υπάρχει απόλυτη σύμπνοια και στήριξη σε μια μνημονιακή κυβέρνηση που ισοπεδώνει τα πάντα.

Επειδή (πέρυσι δεν παρευρισκόμουν, λόγω προγραμματισμένης οικογενειακής υποχρέωσης) διαπίστωσα πως δεν είναι μπαμπούλας η Δημοτική Αρχή, ούτε προπηλακίζει την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΡΑΠ, ούτε πετάει τα στεφάνια τους, ούτε διώχνει, ούτε δημιουργεί θέμα με τον εγκάθετο της ΔΗΜΑΡ, που δεν σεβάστηκε ούτε την μνήμη των νεκρών, ούτε τον γιο του αγωνιστή Βουρδερη όταν μιλούσε στην πλ. Ελευθερίας.

Επειδή για ακόμη μια φορά τα " Πέτρινα χρόνια", αγνόησαν επιδεικτικά ότι υπάρχει εκδήλωση στην πλ. Ελευθερίας και προσήλθαν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο κτήμα Μουρτζουχου (αν θες να δείξεις ενότητά η ανωτερότητα, δεν κανείς αυτά που κατηγορούσες το ΚΚΕ ότι κάνει. Δεν πας επιλεκτικά). Για όλους αυτούς τους λόγους δεν μπορώ να συμμετέχω, ενεργά ή διακοσμητικά και μάλλον το δεύτερο ισχύει, στον εν λόγω σύλλογο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις