Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Για δυο μέρες η δράση «Ένα μικρό παιδί ένα μεγάλο ταξίδι»

Πάτρα: Για δυο μέρες η  δράση «Ένα μικρό...

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου

Tο Κέντρο Φιλοξενίας ευάλωτων πληθυσμών & ασυνόδευτων ανηλίκων ΣΤΕΓΗ PLUS(+),στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη δράση «Ένα μικρό παιδί ένα μεγάλο ταξίδι».

Kαι τις δύο ημέρες από τις 10.00-14.00 και από τις 18.00-20.00 στη Πλ. Γεωργίου θα υπάρχει περίπτερο για τη συλλογή ειδών ρουχισμού και παιχνιδιών τόσο για τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας ΣΤΕΓΗ PLUS(+) όσο και για τα ασυνόδευτα παιδιά που μόλις έχουν εισέλθει στη χώρα μας και παραμένουν σε αντίξοες συνθήκες στα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής (νησιά Βορειανατολικού Αιγαίου) και στην ουδέτερη συνοριακή ζώνη της Ειδομένης. Παράλληλα, στελέχη και εθελοντές του Κέντρου Φιλοξενίας ΣΤΕΓΗ PLUS(+), θα βρίσκονται εκεί με ενημερωτικό υλικό για την πληροφόρηση του κοινού.

Η δράση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο χώρο ΤΑG ( Αγίου Ανδρέου 127 ),όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία από μουσικά σχήματα της Πάτρας, τον Σαμουήλ Παναγιώτου & Μαρία Βασιλείου.

Η δράση υλοποιείται με τη συνδρομή των φοιτητών του τμήματος Κοινωνικής εργασίας του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο της Εργαστηριακής Πρακτικής τους Άσκησης που πραγματοποιούν στο Κέντρο Φιλοξενίας ευάλωτων πληθυσμών & ασυνόδευτων ανηλίκων ΣΤΕΓΗ PLUS.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις