Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λιγκα: Στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός με το μυαλό στην... Άρσεναλ

Σούπερ Λιγκα: Στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός...

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Ηρακλή και η Ξάνθη τον Πλατανιά

Mε στόχο να κάνει το 13Χ13 στη Super League βρίσκεται στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός, όπου απόψε (19:30) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Πανθρακικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» όσο το δυνατό συντομότερα το ματς, έτσι ώστε να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του «τελικού» της ερχόμενης Τετάρτης με την Άρσεναλ για το Champions League.

Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι το μεγάλο φαβορί για το «τρίποντο», απέναντι στον ουραγό, Πανθρακικό που πέτυχε την πρώτη του εφετινή νίκη μόλις πριν από μία εβδομάδα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα παραταχθεί αποδεκατισμένη, καθώς επτά παίκτες δεν θα βρίσκονται στην αποστολή. Εκτός των «μόνιμων» απόντων, Τζάνη, Ίγκορ και Μπαλούφο δεν υπολογίζονται ούτε οι Λαδάκης και Χασομέρης, που έχουν υποστεί τράβηγμα και θλάση αντίστοιχα, αλλά και οι τιμωρημένοι Μεχία και Ροτζέριο Μάρτινς. Ετοιμοπόλεμος θα είναι ο Μπαϊκαρά που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στο περασμένο ματς με τον Ατρόμητο.

Μετά από ένα μήνα ο Μποτία επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προέρχεται από θλάση που «κληρονόμησε» στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Champions League με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ ο Μάρκο Σίλβα δεν πήρε μαζί του, τον Πάρντο (για προληπτικούς περισσότερο λόγους) και τον τραυματία, Φουστέρ.

Η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής θα ανοίξει στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον Ηρακλή (15:00), ενώ στις 17:15 στα Πηγάδια, η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διέλυσαν τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports