Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Διεθνής αγώνας Τοξοβολίας το σαββατοκύριακο στην Πάτρα

Διεθνής αγώνας Τοξοβολίας το σαββατοκύρι...

Στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Δημήτριος Τόφαλος», στα Μποζαίτικα

Διεθνής Αγώνας Τοξοβολίας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Δημήτριος Τόφαλος» στην Πάτρα, το σαββατοκύριακο 5 & 6 Δεκεμβρίου 2015. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό event που πέρα από την αθλητική δράση, αποτελεί και ένα οικονομικό γεγονός για την πόλη της Πάτρας.

Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ολυμπιονίκης Δημήτριος Τόφαλος στα Μποζαίτικα. Ο Διεθνής αυτός Αγώνας Τοξοβολίας γίνεται στο πλαίσιο της Διακρατικής Συμφωνίας Ελλάδας – Κύπρου για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών και στον οποίο η Κύπρος συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα της η οποία αποτελείται από 10 άτομα.

Επίσης θα συμμετέχει η Εθνική μας Ομάδα και αθλητές από σωματεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Συνολικά στον αγώνα θα λάβουν μέρος πάνω από 130 αθλητές και αθλήτριες Α’ ́ αγωνιστικής κατηγορίας κλειστού χώρου 2Χ18μ. - Ο.Γ.  ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών / Εφήβων-Νεανίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου από ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με το γύρο κατάταξης Ολυμπιακού Τόξου το πρωί του Σαββάτου και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η φωτ. είναι από το σάιτ archery.org.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports