Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ο Μουρίνιο θέλει τον Ολυμπιακό στους "16"

Ποδόσφαιρο: Ο Μουρίνιο θέλει τον Ολυμπια...

Στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η συχνή αντιπαράθεση που έχει με τον Αρσέν Βενγκέρ αλλά και η φιλία που τον δένει με τον Μάρκο Σίλβα είναι η αιτία που ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να προκριθεί ο Ολυμπιακός εις βάρος της Άρσεναλ, στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο εκ των κορυφαίων προπονητών του κόσμου ρωτήθηκε από Άγγλους δημοσιογράφους για την αναμέτρηση της 9ης Δεκεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», που θα δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης σε μία από τις δύο ομάδες, με τον «Μου» να μην κάνει καν τον κόπο να κρύψει την προτίμησή του.

Παρότι στο παρελθόν ο ηγήτορας της Τσέλσι έχει δηλώσει πως επιθυμεί οι αγγλικές ομάδες να φτάνουν όσο πιο μακριά μπορούν στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, σε αυτή την περίπτωση έκανε μία εξαίρεση.

«Βρίσκεται (η Άρσεναλ) σε έναν όμιλο όπου ένας νεαρός φίλος μου, ο Μάρκο Σίλβα, είναι τεχνικός του Ολυμπιακού. Θα ήταν φανταστικό για την καριέρα του μικρού να περάσει στην επόμενη φάση, επομένως πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι θα ήθελα ο Σίλβα και ο Ολυμπιακός να συνεχίσουν διοργάνωση» τόνισε με αφοπλιστική απλότητα ο «Special One».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Μεγάλη νίκη της Τσέλσι στο ντέρμπι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports