Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αερογέφυρες ζωής απο το Π.Π.Ν. Πατρών - 37χρονη δίνει ζωή με τα όργανά της - Μεγαλείο ψυχής από τους συγγενείς της από την Ηλεία

Αερογέφυρες ζωής απο το Π.Π.Ν. Πατρών - ...

Προς Ανόβερο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα τα μοσχεύματα

Αερογέφυρα ζωής για να σωθούν αρκετοί άνθρωποι στήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και από το ΠΠΝΠ προς το Ανόβερο. Έτσι ώστε να μεταφερθούν τα όργανα 37χρονης από την Ηλεία, που έχασε τη ζωή της μετά από εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο της Πάτρας. Οι συγγενείς έδωσαν τη συγκατάθεσή τους και η 37χρονη πανδότρια θα δώσει ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Το μεσημέρι της Κυριακής στο ΠΠΝΠ βρέθηκαν ομάδες ιατρών από το Αννόβερο οι οποίο και θα παραληφθούν τους πνεύμνοες, το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για το ήπαρ και το Ωνάσειο για την καρδιά.

Με ιδιωτικό αεροσκάφος θα πετάξει προς το Ανόβερο η ομάδα που θα μεταφέρει το ήπαρ και με στρατιωτικό αεροσκάφος η ομάδα που μεταφέρει τους πνεύομονες στην Θεσσαλονίκη. Η καρδιά θα πάει στο Ωνάσειο οδικώς με άλλη μονάδα μεταφοράς.

Ο διοικητής του ΠΠΝΠ κ. Μπονάνος μίλησε για μεγαλείο ψυχής από τους συγγενείς της 37χρονης, που να και μέσα στον πόνο πήραν την μεγαλόψυχη απόφαση, ώστε να δωρήσουν τα υγιή όργανα για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις