Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Νίκη στην πρεμιέρα για την Ακαδημία των σπορ

Χάντμπολ: Νίκη στην πρεμιέρα για την Ακα...

Με 24-20 επί της Προοδευτικής Αγρινίου

Σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β΄ εθνικής ανδρών για την Ακαδημία των Σπορ μέσα στο Κουκούλι επί της Προοδευτικής Αγρινίου με σκορ 24-20.

Η αντίπαλος της Πατρινής ομάδος  που υποβιβάστηκε την φετινή χρονιά στην Β΄ εθνική (αγωνιζόταν στην Α2 του βορείου ομίλου) παρουσιάστηκε αρκετά δυνατή που είχε ως αποτέλεσμα μετά από ένα αμφίρροπο α΄ ημίχρονο η Ακαδημία να προηγείται στο ημίωρο με σκορ 11-10.

Όσο όμως τα λεπτά περνούσαν και οι παίκτες του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου και της Ελένης Αραβαντινού βρίσκονταν όλο και περισσότερο έχοντας σαν αποτέλεσμα στην επανάληψη η Πατρινή ομάδα να φροντίσει  από το πρώτο 5λεπτο να πάρει μια διαφορά ασφαλείας με πέντε γκολ,  όπου στο 50΄ έφτασε στην μέγιστη διαφορά των έξι τερμάτων  (20-14).

Η καλή διαχείριση του χρόνου από πλευράς των παικτών της Ακαδημίας από εκεί και πέρα έδωσε το δικαίωμα στην τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του πάγκου ανά διαστήματα,  μέχρι την λήξη του αγώνα.

Στο 43΄ αποβλήθηκε (μόνον για τον συγκεκριμένο αγώνα)  ο Παντελής Παπαλέξης της Ακαδημίας για επικίνδυνο παιχνίδι.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καραβανίδης και Μιχάλης Μάρκοβιτς, ενώ ως  δεινοί σκόρερ μπορούν να χαρακτηριστούν  οι Κανέλλος Γεωργίου και Αλέξης Παπαγιαννόπουλος. Τέλος το ντεμπούτο τους σε επίσημο αγώνα εθνικής κατηγορίας έκαναν και οι μικροί  Ηλίας Παπανικολάου, Αθανάσιος Τσάμης, Γεώργιος  Κασάπης.

Η προπονήτρια Ελένη Αραβαντινού δήλωσε σχετικά: " Ήταν μια πρεμιέρα που ως πρώτος αγώνας κρύβει πάντα εκπλήξεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο δυνατή την ομάδα του Αγρινίου και γι αυτό το α΄ ημίχρονο κύλισε γκολ – γκολ. Γρήγορα στο β΄ ημίχρονο πήραμε την διαφορά ασφαλείας γεγονός  που μας έκανε πλέον το φαβορί για την νίκη  και  όντως έγινε.  Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την νίκη τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας βοήθησαν με την προτροπή τους στην πρεμιέρα".

Διαιτήτευσαν οι: Αβράμης – Χρυσικόπουλος.

Τα 5λεπτα: 3-3, 5-5, 5-6, 5-8, 9-9, 11-10, 15-10, 17-12, 19-14, 20-14, 23-17, 24-20.

Κόκκινες κάρτες: 1-0, κίτρινες κάρτες: 3-3, δίλεπτες αποβολές: 9-7, πέναλτι: 8/5 - 5/3.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Ε. Αραβαντινού – Γ. Παπαγιαννόπουλος): Παναγιωταρόπουλος Κ. και Π. 1, Καλούδης 4, Μπακαφούκας, Τριανταφύλλου, Κοκοής, Παπαγιαννόπουλος 8, Γεωργίου 6.,  Μακρυδάκης 2, Μάρκοβιτς 3, Καραβανίδης, Παπανικολάου, Τσάμης, Καραγιάννης, Κασάπης, Παπαλέξης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports