Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Χρηματικό πρόστιμο για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Σουπερλίγκ: Χρηματικό πρόστιμο για ΑΕΚ, ...

Για την συμπεριφορά των οπαδών τους την 10η αγωνιστική

Χρηματικό πρόστιμο σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ύψους επτά χιλιάδων και πέντε χιλιάδων στον Ολυμπιακό επέβαλλε η πειθαρχικής επιτροπή της Super League, εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών τους στα ματς με Αστέρα Τρίπολης (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Ηρακλή (εντός) αντίστοιχα.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 10ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/ 11 /2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ' αριθμ. 2247/152051427 Έκθεση της Αστυνομίας» : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/ 11 /2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ' αριθμ. 1003/2/31/1/5 – ιε' Έκθεση της Αστυνομίας»: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/ 11/ 2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ' αριθμ. 1000/3/65/5-πη' Έκθεση της Αστυνομίας»: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Εμφατική νίκη της Εθνικής ελπίδων επί του Λιχτενστάιν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports