Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στοιβαγμένοι σαν τις σαρδέλες σε έναν διάδρομο της ΔΕΗ για διακανονισμούς - Μια υπάλληλος για όλους - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στοιβαγμένοι σαν τις σαρδέλες σε ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο ορισμός της ταλαιπωρίας στην ΔΕΗ

Μια υπάλληλος εξυπηρετούσε δεκάδες πολίτες, σήμερα το πρωί και στο γραφείο για τους διακανονισμούς της ΔΕΗ. Οι  Πατρινοί ανέμεναν στις ουρές σε όλες τις υπηρεσίες. Στο γραφείο διακανονισμών όμως η ταλαιπωρία δεν είχε προηγούμενο και σήμερα.

Κάποιοι περίμεναν από τις 07:30 το πρωί, η ώρα του ρεπορτάζ στις 10:15 και δεν είχαν ακόμη εξυπηρετηθεί. Τι μπορεί να κάνει εξάλλου μια υπάλληλος, όταν πρέπει να διαχειριστεί το ευαίσθητο θέμα των διακανονισμών και να συνυπολογίσει τόσους παράγοντες για κάθε πολίτη που αδυνατεί να πληρώσει τα συσσωρευμένα χρέη;

Οι Πατρινοί μιλούν στην κάμερα του thebest.gr και διαμαρτύρονται έντονα για την έλειψη οργάνωσης δεδομένου του όγκου των αιτούντων διακανονισμού στη ΔΕΗ.

Το χαρτάκι προτεραιότητας από το κεντρικό μηχάνημα έκδοσης έχει αντικατασταθεί από τους ίδιους τους πολίτες με ένα άλλο που αφορά τη συγκεκριμένη υπηρεσία των διακανονισμών και την ουρά έξω από το σχετικό γραφείο. Οπως επισημαίνουν θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστό μηχάνημα εκδοσης προτεραιότητας για την κάθε υπηρεσία.

Πολλά τα μπερδέματα, οι γκρίνιες, ακόμη και φραστικά επεισόδια δεν έλλειψαν. "Καταντήσαμε να έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας μετά από τόση αναμονή και να συσκεπτόμαστε στον διάδρομο αν θα πρέπει να παραχωρήσουμε την προτεραιότητά μας σε μια έγκυο ή σε έναν άνθρωπο με κινητικό ή άλλο πρόβλημα", λένε στο thebest.

Άπαντες μας ζήτησαν να προβάλλουμε το πρόβλημα στο thebest.gr για να γίνει κάτι. Το σίγουρο είναι πως οι ανάγκες ειδικότερα στην υπηρεσία διακανονισμών έχουν αυξηθεί. Ζητούνται επειγόντως περισσότεροι υπάλληλοι για να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να επιταχυνθούν οι ρυθμοί εξυπηρέτησης.

Εξάλλου ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός των πολιτών που δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις πάγιες συναλλαγές τους με υπηρεσίες αλλα και οι άλλες φορολογικές υποχρεώσεις κάνουν επιτακτική την ανάγκη για επικαιροποίηση του οργανογράμματος και των διαδικασιών στις παρεχόμενες από την ΔΕΗ και προς τους πολίτες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις