Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 13 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 13 Νοεμβρίου

Ζώδια

Σκορπιός

Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον τυχερό Δία σήμερα φέρνει κάποια ευχάριστα νέα, μηνύματα, τηλέφωνα και συναντήσεις, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες, τη δικτύωση και την επικοινωνία. Αρμονική και θετική μέρα γενικά. Έμφαση στα οικονομικά, με μια θετική σταθεροποίηση εκεί, ενώ μπορεί να κάνετε ωραίες αγορές.

Τοξότης

Μια μέρα εξωστρεφής, δραστήρια και θετική, με τις ήπιες ευνοϊκές όψεις που σχηματίζονται να δημιουργούν πιο αρμονικό κλίμα και να διευκολύνουν τις καταστάσεις. Μεγαλύτερο αίσθημα σταθερότητας. Φίλοι και γνωστοί λειτουργούν ευεργετικά. Πιθανές και θετικές επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες. Κυνηγήστε πράγματα, πάρτε πρωτοβουλίες, αρκεί με σοβαρότητα.

Αιγόκερως

Ευνοούνται τα περισσότερα θέματά σας σήμερα, με τις θετικές και ήπιες όψεις που σχηματίζονται να επιτρέπουν εύκολες εξελίξεις και να δημιουργούν πιο αρμονική ατμόσφαιρα. Καλή μέρα για επαγγελματικές επαφές, δημόσιες σχέσεις και συνεργασίες. Εύνοια επίσης σε δικτύωση, εκπαίδευση, ταξίδια, συγγραφή, διδασκαλία. Αισιόδοξα νέα πιθανά ή κάποια ανοίγματα.

Υδροχόος

Καλή μέρα γενικά, καθώς σχηματίζονται ήπιες και αρμονικές όψεις, οι οποίες διευκολύνουν κυρίως θέματα επαγγελματικά, οικονομικά, νομικά, σπουδών, ταξιδιών, διδασκαλίας. Πιθανόν να γίνουν θετικές επαφές και συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο, ευνοούνται οι συμφωνίες, ενώ ίσως λάβετε ορισμένες χορηγίες ή μια ενίσχυση οικονομική. Αρμονία και σταθερότητα στις σχέσεις.

Ιχθύες

Αρμονική μέρα γενικά, καθώς σχηματίζονται ήπιες και θετικές όψεις. Το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Δία είναι πιθανό να φέρει ευχάριστες συναντήσεις κι επαφές, ενώ ευνοεί σχέσεις, συνεργασίες, ταξίδια, σπουδές, επαφές με το εξωτερικό. Μεγαλύτερη σταθερότητα επαγγελματική και οικονομική επίσης. Καλή μέρα για συναντήσεις με άτομα εξουσίας, για αποστολή βιογραφικών κλπ.

Κριός

Πιο αισιόδοξη και άνετη μέρα, με τις ήπιες και θετικές όψεις που σχηματίζονται να επιτρέπουν εύκολες και καλές εξελίξεις σε πολλά θέματά σας όσο προχωρά η μέρα. Εύνοια κυρίως σε εργασιακά, οικονομικά, σχέσεις, συνεργασίες, σπουδές, νομικά θέματα, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Καλή μέρα για συγγραφή, διάβασμα, διδασκαλία.

Ταύρος

Θετικές και ήπιες όψεις σχηματίζονται σήμερα, οι οποίες βοηθούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, όπως επίσης και θέματα εργασιακά και οικονομικά. Πιο αρμονική μέρα και με βελτίωση της διάθεσης όσο περνούν οι ώρες. Ευνοείται η έρευνα και η ψυχανάλυση. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε ζητήματα οικονομικά, επενδύσεων, εφορίας, συντάξεων, ασφαλειών κλπ.

Δίδυμοι

Μια καλή μέρα τόσο για τα ερωτικά, όσο και για τα εργασιακά και για θέματα σπιτιού, με τις ήπιες θετικές όψεις που σχηματίζονται να επιτρέπουν τις εξελίξεις να κυλάνε ομαλά. Μέρα κοινωνικότητας, με συναντήσεις διάφορες, ενώ η διάθεση θα φτιάχνει όσο προχωρά η μέρα, γιατί το πρωί πιθανόν να υπάρχει μια πίεση ή θολούρα.

Καρκίνος

Μπορεί να λάβετε κάποια καλά νέα σήμερα, όχι απαραίτητα κάτι πολύ μεγάλο, ωστόσο η θετική όψη Ερμή-Δία φέρνει ευχάριστα μηνύματα ή τηλέφωνα και συναντήσεις, ενώ διευκολύνει γενικά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Αρμονία συναισθηματική και στις σχέσεις. Μια μέρα παραγωγική, με καλές εξελίξεις ή αίσθημα σταθερότητας και στη δουλειά.

Λέων

Σήμερα σχηματίζονται ήπιες και θετικές όψεις, οι οποίες προσφέρουν αρμονία και διευκολύνουν τις καταστάσεις και τα θέματά σας. Δίνουν εύνοια σε οικονομικά, σπίτι, ερωτικά, παιδιά και επικοινωνία. Πιθανόν τα έσοδα να παρουσιάσουν μια βελτίωση ή να κλείσετε κάποιες συμφωνίες. Γενικά θα είναι δημιουργική, εξωστρεφής, ευχάριστη κι ερωτική μέρα.

Παρθένος

Ο Ερμής απ' τον Σκορπιό σε θετική όψη με τον Δία στο ζώδιό σας, φέρνει καλά μηνύματα και νέα σήμερα, μπορεί να δείτε ανθρώπους και να λάβετε ευχάριστα τηλεφωνήματα, ενώ ευνοείται η επικοινωνία και οι συμφωνίες. Αρμονία γενικώς, ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Μεγαλύτερο αίσθημα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας.

Ζυγός

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον Κρόνο σήμερα σταθεροποιεί τα συναισθήματα και τους δεσμούς, κάτι που προσφέρει μεγαλύτερη ισορροπία και αρμονία. Πιθανόν να γίνουν και κάποιες θετικές, αξιόπιστες, σοβαρές επαφές. Εύνοια υπάρχει και στα οικονομικά, με βελτίωση στα έσοδα ή με κινήσεις κι επαφές που μπορεί να φέρουν έσοδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being