Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ζητούν από το Δήμο να απελευθερωθούν οι φυλακισμένες γάτες στην παράγκα της πλαζ

Πάτρα: Ζητούν από το Δήμο να απελευθερωθ...

Έγγραφο -καταγγελία προς τον Δήμο Πατρεών

Διαστάσεις παίρνει το θέμα με τις φυλακισμένες γάτες σε αυτοσχέδια παράγκα στην πλαζ το οποίο αποκάλυψε πριν απο λίγες ημέρες το thebest.gr.

"Εδώ και κάποιους μήνες πάνω από 100 γάτες είναι κλεισμένες σε ένα κοτέτσι από κάδους σκουπιδιών, χαρτόνια και μυρωδιά φυλακισμένων ζώων… χωρίς καμία διέξοδο, καταδικασμένα στον θάνατο τους !
Σε αναζήτηση λοιπόν των υπευθύνων για αυτή την κτηνωδία ,για αρχή ετοιμάζω ένα έγγραφο -καταγγελία προς τον Δήμο Πατρεών (και πολύ πιθανόν και άλλους υπεύθυνους φορείς). Χρειάζονται το λιγότερο 25 υπογραφές για να συζητηθεί στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , διαδώστε το μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι" αναφέρει στη σελίδα της στο fb η Αλεξάνδρα Γούδη, η οποία και αναλαμβάνει τη πρωτοβουλία για την απελευθέρωση των τετράποδων που βρέθηκαν εδώ και μήνες μέσα σε μια διπλή περίφραξη σαν να είναι φυλακισμένες.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι αυτό συνέβη ενόψει της λειτουργίας της κατασκήνωσης του Δήμου στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένονται αντιδράσεις και από φιλοζωικές οργανώσεις, ενώ στο κλουβί έχει αναρτηθεί και ανακοίνωση διαμαρτυρίας από φιλόζωους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις