Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όλα κύλησαν όμορφα σε μια μαγευτική βραδεία στο 6ο Sfendami Night Trail 2015

Όλα κύλησαν όμορφα σε μια μαγευτική βραδ...

Ρεκόρ συμμετοχών με διπλάσιο αριθμό από την περσινή διοργάνωση αγγίζοντας

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα εξελίχθησαν όλα με όλους τους συμμετέχοντες αθλητές να τερματίζουν παρέες 2-3-4 ατόμων με πλατιά χαμόγελα αποδεικνύοντας πώς η νυκτερινή περιπλάνηση στην φύση της Σφενδάμης αποζημίωσε τις προσδοκίες τους.

Σύμμαχος ο ιδανικός καιρός για την εποχή με θερμοκρασίες 10-12 βαθμούς Από της απογευματινές ώρες φάνηκε με την προσέλευση των αθλητών πώς η συμμετοχές θα ξεπερνούσαν κατά πολύ τις περσινές.

Ο τερματισμός βρήκε όλους τους συμμετέχοντες παραδοσιακό γεύμα και άφθονο κρασί σε μια μεγάλη φωτιά που στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Σφενδαμης ζεσταίνοντας τα πρόσωπα και της καρδιές όλων.

Παρότι σύμφωνα με την προκήρυξη υπήρχε πρόβλεψη για επιπλέον 50 αθλητές στους αγώνες η προσέλευση 80 αθλητών χωρίς προεγγραφή δυσκόλεψε την γραμματειακή υποστήριξη του αγώνα.

Δόθηκε τελικά η δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι σε αυτήν την γιορτή σε κάποιους αθλητές και χωρίς αριθμό και η πρόβλεψη των 165 αθλητών για μετάλλια ξεπεράστηκε αφήνοντας 12 αθλητές να μην παραλάβουν το μετάλλιο τερματισμού.

Μέσα στο επόμενο τριήμερο η διοργανώτρια αρχή θα παραλάβει τα μετάλλια Για την αποστολή τους θα πρέπει οι τελευταίοι αθλητές να στείλουν στο σίτε της διοργάνωσης www,sfendami.gr τα στοιχεία επικοινωνίας για την διαδικασία παραλαβής των μεταλλίων Στο αγωνιστικό μέρος στον αγώνα των 10 χιλ.

Ο Σταμούλης Γιώργος Perl Izumi έσπασε τα χρονόμετρα με χρόνο 0,41,42 ακολουθώντας στην 2η θέση ο αθλητής από Σερβία NIKOLA MILANI με χρόνο 0,53,40 με 3ο τον Παραδεισόπουλο ,0,55,30 Στης γυναίκες 1η η Έφη Φλώρου του Γ.Σ.Β ΜΙΚΗ 0.59,41 με 2η την Ιωάννα Λαμπρίδου kourkourikis team 1,0,24 με 3η την Ξανθίπη Φυλατσικιώτη Γ.Σ.Β ΜΙΚΗ 1,09,59 Στον αγώνα των 20 χιλ νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Γούναρης kourkourikis team Με χρόνο 1,37,28 με 2ο τον Νίκο Αλεξανδρίδη Γ.Σ.Β ΜΙΚΗ με χρόνο 1,39,48 και 3ο αθλητή από την Σερβία.

Στον αγώνα των 20 χιλ του mtb Oi 2 αθλητές της SMF team Τσορτσουκτσίδης Ηλίας και Jovan Ratkovic τερμάτισαν μαζί με 3ο τον Αναστάσιο Μπαλδιμτσή Pharm Net Στις γυναίκες 1η η Ivana Kostic SMF TEAM Πολυπληθέστερη ομάδα Γ.Σ.Β ΜΙΚΗ από τον Βόλο.

Η συμμετοχή τους με 14 αθλητές προερχόμενοι από τον Στίβο και με την συμμετοχή των προπονητών τους που έτρεξαν και στον αγώνα έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στην βραδιά.

Για την επιτυχή εξέλιξη όλης της διοργάνωσης σε ασφάλεια και επικοινωνία οι Σαμαρείτες τμήματος Κατερίνης του Ερυθρού Σταυρού με 40 μέλη απέδειξαν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που έχουν αλλά και με πόση αγάπη συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας.

Αντιμετωπιστήκαν όλα τα περιστατικά και όλοι οι αθλητές τερμάτισαν με ασφάλεια. To παραδοσιακό γεύμα που απόλαυσαν όλοι οι αθλητές και παρευρισκόμενοι στην πλατεία της Σφενδάμης ήταν χορηγία της εταιρίας KONSTANTOPOULOS S.A με προϊόντα της Πιερίας Γής Τον ποντιακό σύλλογο ΠΥΡΙΧΧΙΟΣ για την παροχή εξοπλισμού εστίασης της εκδήλωσης.

Την μουσική επένδυση της βραδιάς την ανέλαβε ο Dj Σπύρος Την ενεργειακή κάλυψη με ισοτονικό και jel την ανέλαβε το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm Net και την κάλυψη στους 2 σταθμούς υποστήριξης με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα χορηγία της εταιρίας ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Π.ΚΑΚΑΝΑΣ –ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Το κτήμα ΑΔΑΜΟΣ –Κίτρος Πιερίας προσέφερε εκλεκτό κρασί για όλους τους συμμετέχοντες.

Το shimano cervis παρόν για τεχνική υποστήριξη σε όλους τους ποδηλάτες όπως και η IDEAL BIKES προσέφερε δώρα στους νικητές Αφήνοντας τελευταίους τους Εθελοντές της διοργάνωσης παιδιά της Σφενδάμης και μη Ιδιαίτερα τους 12 λιλιπούτιους εθελοντές παιδιά του δημοτικού σχολείου που με το πάθος τους έδειξαν μαθήματα εθελοντισμού.

Πέρα από όλα τα άλλα αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά μας καθώς βλέπουμε πώς οι δράσεις μας βρίσκουν ιδιαίτερα μικρά παιδιά στην κοινωνία της Σφενδάμης μιμητές.

Αφήνουμε τελευταίους τους 25 φίλους και εθελοντές της διοργάνωσης και ανάμεσα τους Μπάμπης Υφαντής, Χαρισσόπουλος Γιώργος ,Λαχανίδης Παναγιώτης ,Βαρδανίδου Δόμνα,Θοδωράκη Δήμητρα,Άγγελο Ματθαιουδάκη ,Χασάπη Σοφία ,Δανιήλ Χαρίλαο και την οικογένεια Τσανακτσίδη Παναγιώτη και Τσανακτσίδου Κυριακή που για 2 συνεχόμενες ημέρες προετοίμασαν με μεράκι το παραδοσιακό γεύμα.

Τα προσωρινά αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην σελίδα της διοργάνωσης www,sfendami,gr Οι εκδηλώσεις ήταν υπό την αιγίδα του ΔΗΦΟΠΑ Δήμου Πύδνας-Κολινδρού Ραντεβού στην Σφενδάμη στα μέσα Απρίλιου του 2016 στην 10η επετειακή μας εκδήλωση SMF sfendami Mountain Festival.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου ξεκίνησε τον γύρο του κόσμου με ποδήλατο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις