Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ζάκυνθο

Ποδόσφαιρο: Η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπ...

Πέταξε δύο βαθμούς

Η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Ζάκυνθο για την 6η αγωνιστική της Β' Εθνικής, πριν από λίγη ώρα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας.

Η πατρινή ομάδα δεν έπαιξε καλά στο πρώτο μέρος και δεν έγινε απειλητική στον αντίπαλο γκολκίπερ σε ένα ημίχρονο το οποίο δεν μπορεί να διεκδικήσει ιδιαίτερες δάφνες.

Η ομάδα της Ζακύνθου αμύνθηκε καλά και οι "κοκκινόμαυροι" εμφανίσθηκαν ανήμποροι να αντιμετωπίσουν τον τρόπο παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή ανέβασε ρυθμό και σημειώσε αρκετές τελικές προσπάθειες χωρίς ωστόσο να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο κόσμος ξεσηκώθηκε και προσπάθησε να δώσει ώθηση στην ομάδα για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Πλέον το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου για την 7η αγωνιστική απέναντι στα Χανιά στην Κρήτη.

Παναχαϊκή (Σπανός): Αθανασόπουλος, Κοντοδήμος, Παπανικολάου (Χούσα 30'), Ασίγκμπα, Κάργας, Χατζής, Ντελέκος (Χαρτσιάς 71'), Πέντρο (Ρουμπάτος 85'), Σιατραβάνης, Στεργίδης, Τζίλας

Ζάκυνθος (Κάραμα): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Καμπούρης (Κυριακίδης 66'), Αποστόλου, Ναζίμ, Ορφανίδης, Πέττας, Ζαϊρί (Ταυταρίδης 75'), Κρολ, Κάβδαρης (Μεντούκ 59')

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Οι "εκλεκτοί" του Σπανού για το ματς με την Ζάκυνθο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports