Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 βόλεϊ: Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό

Α1 βόλεϊ: Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της...

Ο δικέφαλος του βορρά επιβλήθηκε με 3-1 σετ στην Κυψέλη

Ο «δικέφαλος» του Βορρά νίκησε με 3-1 σετ στην Κυψέλη τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Volleyleague και ξεκίνησε με φόρα τις φετινές του υποχρεώσεις, ως νταμπλούχος Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς. Ο "δικέφαλος του Βορρά" επιβλήθηκε με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού με τους Σεπέδα και Χιμένες σε μεγάλη ημέρα. Την ίδια ώρα Ολυμπιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Άρης ξεκίνησαν με νίκες τη σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Γουίντσορ Φερέιρα τελείωσε το 29 πόντους με τον συμπατριώτη του Ούγκο να προσθέτει άλλους 14, όμως οι Κουβανοί του ΠΑΟΚ ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος.

Σεπέδα και Χιμένες πήραν από 20 πόντους και οδήγησαν τον "δικέφαλο του Βορρά" στο διπλό στο κλειστό της Κυψέλης.  Ο ΠΑΟΚ πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ, με τον Παναθηναϊκό όμως να μην καταθέτει τα όπλα να αντιδρά και να κάνει το 1-1.

Από εκεί και πέρα είχαμε μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες όμως στα κρίσιμα σημεία ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ψύχραιμος και κατάφερνε να παίρνει τους πόντους που τον οδήγησαν στην τελική κατάκτηση του σετ.

Τα σετ: 19-25, 25-22, 22-25, 25-27

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόλεϊ: Καλή κλήρωση για την Εθνική στο Γουόρλντ Λιγκ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports