Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Πρώτη νίκη της ιστορίας του ο Αρκαδικός απέναντι στο Ρέθυμνο

Α1 μπάσκετ: Πρώτη νίκη της ιστορίας του ...

Οι Αρκάδες επικράτησαν στην Τρίπολη με σκορ 75-70

Την 1η νίκη της ιστορίας του στην Basket League πανηγυρίζει ο Αρκαδικός, που επικράτησε 75-70 του Ρεθύμνου και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας. 3η σερί ήττα για τους Κρητικούς.

τέταρτη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ήταν και... φαρμακερή για τον Αρκαδικό, που πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επιβλήθηκε στην Τρίπολη του Ρεθύμνου με 75-70, για να "ξεκολλήσει" από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κορυφαίος για τους νικητές (που είχαν 60% στα δίποντα) ο Τοντ Μπράουν, την ώρα που οι Κρητικοί υπέστησαν την τρίτη σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στις χαμηλές θέσεις.

Ο Τοντ Μπράουν αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στον Αρκαδικό, σε παιχνίδια όπως αυτό με το Ρέθυμνο. Κι όπως φαίνεται κάνει (πολύ) καλά τη δουλειά του στο παρκέ. Απέναντι στους Κρητικούς είχε 18 πόντους με 7/9 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 1/1 βολές, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 35'12'' συμμετοχής.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 36-39, 55-55, 75-70.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Καστρίτης): Καββαδάς 11, Άιρλαντ, Καραμαλέγκος 10 (1), Λαμπρόπουλος 8, Βαν Όοστρουμ 6, Κοψαύτης, Στεφανίδης 8 (2), Μπράουν 18 (1), Νουουτίνεν 8, Καλλινικίδης.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Σκουρτόπουλος): Τσακαλέρης 4, Στόουν 11 (1), Κλουφ 15, Σχίζας, Ρέλφορντ 11 (1), Σάφτενααρ 4, Γιαννόπουλος 2, Χάροου 15, Κορόλεφ 8 (1), Ματαλών, Δουλγεράκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Πρώτη μεγάλη νίκη για τον Απόλλων Carna στην Καβάλα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports