Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έγκλημα για... την ένταση της μουσικής στη Ρόδο- Νεκρός με μαχαιριές από το χέρι του γείτονα

Έγκλημα για... την ένταση της μουσικής σ...

Οι δύο άνδρες ήρθαν στα λόγια και τότε, ο άνδρας που είχε δυνατά τη μουσική, φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι το γείτονά του

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός είναι μεσήλικας (περίπου 50 ετών) από μαχαιριές που δέχθηκε από άλλο άνθρωπο με τον οποίο διαπληκτίστηκε λίγα λεπτά νωρίτερα. Το φονικό που συγκλονίζει την περιοχή έγινε στις 5 παρά 10 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η ΡΟΔΙΑΚΗ δράστης και θύμα είχαν νωρίτερα τσακωθεί όχι για ιδιαίτερα σοβαρό λόγο. Ο δράστης, άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στο θύμα, με θανατηφόρα χτυπήματα στα πλευρά και στην κοιλιά.
Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά όταν έφθασαν εκεί, παρά τις προαπάθειες που κατέβαλαν ήταν πλέον αργά καθώς ο άνδρας είχε ξεψυχήσει.

Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα αξιωματικοί της Αστυνομίας, ενώ έχει ενημερωθεί ήδη η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου και ο αρμόδιος Ιατροδικαστής.

Πληροφορίες από τη "Δημοκρατική" αναφέρουν ότι όλα έγιναν για την ένταση της μουσικής. Συγκεκριμένα, το θύμα φέρεται να έκανε παρατήρηση στο θύτη για την ένταση της μουσικής του. Οι δύο άνδρες ήρθαν στα... λόγια και τότε, ο άνδρας που είχε δυνατά τη μουσική, φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι το γείτονά του.

ΡΟΔΙΑΚΗdimokratiki

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις