Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Προσελκύοντας τα όνειρα μας"- Βιωματικά εργαστήρια στον Καθολικό Ναό Αγίου Ανδρέου

Πάτρα: "Προσελκύοντας τα όνειρα μας...

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Στον Καθολικό ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου στην οδό Μαιζώνος στην Πάτρα θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα ενδιαφέροντα Βιωματικά Εργαστήρια, με το πρώτο να έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015, 17.00 το απόγευμα με 21.00 το βράδυ.

Το θέμα του συγκεκριμένου εργαστηρίου θα είναι «Προσελκύοντας τα όνειρα μας».

Τι θέλεις να προσελκύσεις στη ζωή σου; Πώς επιθυμείς να είναι η καθημερινότητά σου; Τι θα σου έδινε μεγαλύτερη χαρά; Πώς επιθυμείς να είναι η σχέση σου με το/τη σύντροφό σου, τα παιδιά, τους φίλους, τους γονείς, το διευθυντή σου; Πώς μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με την καρδιά μας και να τη ρωτήσουμε για τα όνειρά της και τι την εμποδίζει να πραγματοποιηθούν;

Σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι δημιουργικής αλλαγής, θα επεξεργαστούμε μαζί τις απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα, για να ανακαλύψουμε βαθιά κρυμμένες εσωτερικές μας δυνάμεις και να εκπαιδευτούμε σε τεχνικές, που μας βοηθούν να κάνουμε τα όνειρά μας ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ.

Συντονιστές:   Σπύρος Μαρίνος & Βούλα Φλώρου, Business & Life Coaches, Σύμβουλοι Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού

Αυτό το εργαστήριο απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών. Λόγω του βιωματικού του χαρακτήρα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

-Το 2ο Βιωματικό εργαστήρι θα γίνει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 18.00 με 20.00 το βράδυ και έχει ως θέμα «Η μετάβαση από τη σχέση στο γάμο».

Αυτό το εργαστήριο απευθύνεται σε ζευγάρια που είναι νιόπαντρα η πρόκειται να παντρευτούν. Σκοπός είναι να αναγνωριστούν οι νέες προκλήσεις αυτής της φάσης του κύκλου ζωής, η πιθανότητα της υπερεμπλοκής των γονέων στο ζευγάρι, η επικοινωνία και η εγκαθίδρυση της βάσης που θα αναπτύσσει την αγάπη και τη συντροφικότητα συνεχώς, ώστε να αντιμετωπίζονται με αισιοδοξία οι προκλήσεις της ζωής.

Παρουσίαση:   Λέττα Ζάγκλα – κοινωνική λειτουργός, θεραπεύτρια οικογένειας και ζεύγους.

-Το 3ο εργαστήρι προγραμματίζεται για το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 πάλι 18.00 με 20.00 το βράδυ και το θέμα του θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον -  « ΜΜΕ, Άνθρωπος και κοινωνία. Ένα τεχνολογικό – πολιτιστικό αγαθό ή ένας αόρατος εχθρός;».

Το εργαστήριο απευθύνεται σε άτομα άνω των 16 ετών. Θα γίνει παρουσίαση με διαδραστικό χαρακτήρα, προβολή εικόνων και βίντεο, καθώς και εμψυχώσεις με στόχο τη γνωριμία, την επικοινωνία (λεκτική και μη) και την αυτογνωσία.

Παρουσίαση:   Ανθή Ζάρλα – ψυχολόγος.

Η εγγραφή όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο – ανακοίνωση, είναι δωρεάν και στα τρία εργαστήρια, μια ευγενική προσφορά των επιστημόνων που τα παρουσιάζουν. Οι συμμετέχοντες καλούνται να προσφέρουν ένα μικρό ποσό της αρεσκείας τους, την ημέρα της συνάντησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα θα προσφερθούν στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής", νομού Αχαΐας.

*Πληροφορίες – εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση email, [email protected] ή στο τηλ. 2610 275 2152610 275 215 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10-1 πρωί).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις