Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Black out και ήττα για τον Αστέρα

Ποδόσφαιρο: Black out και ήττα για τον Αστέρα

Με 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ

Η δεκάλεπτη διακοπή λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του "ΓΣΠ" προκάλεσε black out και στον Αστέρα που παρά το προβάδισμά του από το 8' "κατέρρευσε" στην επανέναρξη και ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ με 2-1.

Ο Λούι ο σκόρερ των Αρκάδων, Καβενάγκι (πέναλτι) και Καρλάο τα γκολ της ανατροπής για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, η οποία είχε και δοκάρι με τον Εφραίμ. Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί ο Στάικος Βεργέτης.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, να κλείνουν όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Θεοδωρόπουλου και στο 8’ να ανοίγουν το σκορ.

Ο Μπερτόλιο έκανε εξαιρετική προσπάθεια από τα αριστερά, σέντραρε στο ύψος του πέναλτι και ο Λούι με ιδανικό σουτ την έστειλε στα δίκτυα του Γουότερμαν για το 1-0. Οι Αρκάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό αλλά μέχρι το 17ο λεπτό. Κι αυτό γιατί η δεκάλεπτη διακοπή στο ματς λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου προκάλεσε... black out στους φιλοξενούμενους.

Με την επανέναρξη του ματς οι ρόλοι άλλαξαν. Ο Αστέρας από αφεντικό περιορίστηκε σε παθητικό τρόπο παιχνιδιού και οι Κύπριοι έφταναν όλο και πιο κοντά στη μεγάλη περιοχή του. Η πρώτη... προειδοποίηση ήρθε στο 44’ όταν ο Εφραίμ εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πλάγια, ο Θεοδωρόπουλος δεν εκτίμησε σωστά και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του.

Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο τερματοφύλακας του Αστέρα αντέδρασε θετικά στη “βολίδα” του Εφραίμ και στη συνέχεια της φάσης ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Κουρμπέλη εντός περιοχής. Ο Καβενάγκι ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έφερε το ματς στα ίσια.

Για ανεξήγητους λόγους η ομάδα της Τρίπολης παρουσίασε εικόνα... κατάρρευσης στο δεύτερο ημίχρονο. Το αγωνιστικό πλάνο που παρουσίασε στο πρώτο τέταρτο έκανε "φτερά" και ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες του Κετσπάγια έφευγαν στην αντεπίθεση σου έδινε την εντύπωση ότι το ματς είναι στις καθυστερήσεις του.

Η πρώτη φάση στην επανάληψη για τους Κύπριους ήρθε στο 47' και πάλι με τον Εφραίμ και στο 59' ο ίδιος παίκτης υποχρέωσε τον Θεοδωρόπουλο σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ. Μετά από την εκτέλεσή του ο Καρλάο βρήκε ένα από τα πολλά κενά στην άμυνα των Αρκάδων και με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμά του αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια, την ώρα που ο Αστέρας για 45 λεπτά δεν μπόρεσε να παρουσιάσει τίποτα το ιδιαίτερο επιθετικά. Οι Αρκάδες όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν το πρώτο ευρωπαϊκό "τρίποντο" της ιστορίας του αλλά πλέον η υπόθεση "πρόκριση" γίνεται εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιουρόπα Λιγκ: Έφτασε η ώρα για ΠΑΟΚ και Αστέρα

 

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports