Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βούτσης σε Παπανδρέου: Σ' ευχαριστώ που δέχθηκες να πάρεις μικρότερο γραφείο στη Βουλή

Βούτσης σε Παπανδρέου: Σ' ευχαριστώ που ...

Ο κ. Βούτσης διατυπώνει εμμέσως και προτροπές σε «πρώην προέδρους της Βουλής»

Η οκτακομματική Βουλή που προέκυψε από της εκλογές, έχει δημιουργήσει συνθήκες «ασφυξίας» στο κεντρικό κτίριο, όπου στεγάζονται οι κοινοβουλευτικές ομάδες και οι βουλευτές. Ετσι, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, έστειλε αιτήματα σε πρώην προέδρους της Βουλής και πρώην επικεφαλής Κ.Ο. να δεχθούν να αλλάξουν γραφείο. Ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ανταποκρίθηκε στο αίτημα, έτσι το γραφείο του στο ισόγειο θα πάρει ο Αντώνης Σαμαράς. Αντιθέτως, ο Κώστας Σημίτης αρνήθηκε δύο προτάσεις του κ. Βούτση: Μια να μετακομίσει σε γραφείο λιγότερων τ.μ εντός του κεντρικού κτιρίου της Βουλής και μια να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο, εκτός Βουλής. Απάντηση αναμένεται και από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο κ. Βούτσης διατυπώνει εμμέσως και προτροπές σε «πρώην προέδρους της Βουλής» να διευκολύνουν με την στάση τους.

Αναλυτικά η επιστολή Βούτση στον Γ. Παπανδρέου.

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκρισή σας στο αίτημα να δεχθείτε ένα γραφείο λιγότερων τετραγωνικών μέτρων στο κτίριο της Βουλής, για την επιτέλεση του έργου σας.

Είναι αυτονόητο ότι η Βουλή θα πρέπει να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τις πάγιες ανάγκες των Βουλευτών και των Κοινοβουλευτικών Ομάδων. Στην παρούσα Κοινοβουλευτικοί περίοδο, με την είσοδο στη Βουλή μιας επιπλέον κοινοβουλευτικής ομάδας, το πρόβλημα της έλλειψης χώρων στο κεντρικό κτίριο είναι εντονότατο.

Η μόνη λύση στο πρόβλημα, είναι να συμβάλουμε όλοι, ιδίως οι πρώην πρόεδροι της Βουλής και οι πρώην πρόεδροι Κοινοβουλευτικών Ομάδων, ώστε όλες οι κοινοβουλευτικές ομάδες της παρούσας συνόδου να μπορούν να ασκούν απερίσπαστα το κοινοβουλευτικό τους έργο.

iefimerida

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις