Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Βαριά ήττα της ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη για το Eurocup

Μπάσκετ: Βαριά ήττα της ΑΕΚ στην Κωνσταν...

Η ένωση ηττήθηκε από την Γαλατάσαραϊ με σκορ 89-65

Οδυνηρή η επιστροφή της ΑΕΚ στις ρίζες. Η «Ένωση» δεν βλεπόταν, κι όχι μόνο από τους φίλους της στους οποίους δεν επετράπη η είσοδος στο γήπεδο, και συνετρίβη με 89-65 από τη Γαλατάσαραϊ στην Πόλη.

Η επιστροφή στις ρίζες συνδυάστηκε με συντριβή από τη Γαλατάσαραϊ για την ΑΕΚ που ηττήθηκε με 89-65 στην Κωνσταντινούπολη, παραμένει χωρίς νίκη στον ΣΤ' όμιλο του Eurocup και, κυρίως, συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοσή της στα τελευταία παιχνίδια.

Οι Τούρκοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα από την "Ένωση" που αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων και συνεχίζει να αγνοεί το θετικό αποτέλεσμα στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από 8 χρόνια. Οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα δεν κατάφεραν τουλάχιστον να... σώσουν τα προσχήματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Γαλατά και να μαζέψουν τη διαφορά, γνωρίζοντας τη συντριβή από τους γηπεδούχους.

Για την ΑΕΚ, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τελείωσε το ματς με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Ντούσαν Σάκοτα είχε 20 πόντους με 6/11 τρίποντα ενώ ο Κρις Ουόρεν έμεινε στους 5 πόντους με 2/8 σουτ εντός παιδιάς.

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 48-27, 64-37, 89-65.

Γαλατάσαραϊ (Αταμάν): Σιλμπ 10, ΜακΚόλουμ 25 (3), Μίτσοφ 2, Ντόρσεϊ 9 (12 ριμπ.), Έτζ, Αράρ 3, Τουρκγιλμάζ, Λάσμε 4, Τσαντεκίν, Γκριν 10 (2), Γκιουλέρ 5 (1), Κοκσάλ 21 (5/5 τρίπ.).

ΑΕΚ (Σάκοτα): Ανοσίκε, Παπαντωνίου 2, Σάκοτα 20 (6/11 τρίπ.), Άτιτς 2, Χέρστον 8, Μιλόσεβιτς 3, Σκραμπ, Μαυροκεφαλίδης 20 (10 ριμπ.), Κάρτερ 5, Καλαμπόκης, Ουόρεν 5 (1).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports