Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Tη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Μάκη Δενδρινού εκφράζει ο Απόλλων Πατρών

Tη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Μ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση των μελανολεύκων

Και το ιστορικό σωματείο μπάσκετ της περιοχής μας, ο Απόλλων Πατρών δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητο από τον αιφνίδιο θάνατο του Μάκη Δενδρινού. Ο εκλιπών μάλιστα υπήρξε και μέλος της οικογένειας του ιστορικού Συλλόγου της Πάτρας.

Η ανακοίνωση του Απόλλων Πατρών:

"Tη βαθιά του θλίψη για την απώλεια μιας μεγάλης προσωπικότητας του Ελληνικού μπάσκετ, του Μάκη Δενδρινού εκφράζει η διοίκηση του Απόλλωνα, καθώς ο εκλιπών υπήρξε και μέλος της οικογένειας του ιστορικού Συλλόγου της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Δενδρινός την αγωνιστική περίοδο 1987-1988 διετέλεσε προπονητής στην ομάδα του Απόλλωνα με βοηθό τον Τάκη Πετρόπουλο, ενώ στην αχαϊκή πρωτεύουσα επέστρεψε στους πάγκους το 2013, ως προπονητής στην ομάδα των παλαιμάχων που συμμετείχε στο 20ο All Star Game.

Η απώλεια του Μάκη Δενδρινού είναι μεγάλη για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς ο εκλιπών άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, χάρη στη δημιουργικότητα, την εμπειρία και στη έντονη δράση που είχε αναπτύξει. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ακέραιο του χαρακτήρα του και για την σπουδαία διαδρομή του, η οποία θα αποτελεί «φάρο» για τις επόμενες γενιές του ελληνικού μπάσκετ.

Η διοίκηση του Απόλλωνα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports