Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 17 Οκτωβρίου

Ζώδια

Ζυγός

Είστε ιδεαλιστές και ρομαντικοί, ενώ τώρα με την ονειρική αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα βγαίνει στην επιφάνεια ο πολύ ρομαντικός εαυτός σας. Κορυφώνεται σήμερα το βράδυ η επιρροή αυτή, ενώ θα λειτουργεί και το Σαββατοκύριακο, μια όψη που μπορεί να φέρνει έρωτες και στο χώρο δουλειάς, όμως υπάρχει έντονη τάση πλάνης, αυταπατών, λανθασμένης εξιδανίκευσης.

Σκορπιός

Κορυφώνεται σήμερα το βράδυ μια άκρως ρομαντική επιρροή, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες δίνει την ευκαιρία για ονειρικές ερωτικές στιγμές αλλά και για απόλαυση της τέχνης. Χρειάζεται προσοχή όμως σε ερωτικές πλάνες, όπως επίσης και σε παρεξηγήσεις ή μπερδέματα με φίλους ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα.

Τοξότης

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σάς βάζει αυτές τις μέρες σε έντονη διάθεση να ερωτευτείτε και να παρασυρθείτε σε μαγικές καταστάσεις, όμως ελλοχεύουν πλάνες, γι' αυτό προσοχή στην εξιδανίκευση. Θα λειτουργεί και για το Σαββατοκύριακο, ενώ επίσης εφιστά την προσοχή σε εξαπατήσεις ή μπερδέματα σε οικονομικά, επαγγελματικά, σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

Αιγόκερως

Πολλοί δεν γνωρίζουν την ποιητική πλευρά του ζωδίου σας, η οποία βγαίνει έντονα στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με την ονειρική αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία θα λειτουργεί και το Σαββατοκύριακο. Μια επιρροή που φέρνει γνωριμίες που σας μαγεύουν, όμως προσοχή σε λόγια που παραπλανούν, σε υποσχέσεις και σε άλλες πλάνες κι εξαπατήσεις.

Υδροχόος

Έντονες επιθυμίες και νοσταλγίες αυτές τις μέρες με την ρομαντική αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, όμως το αντικείμενο του πόθου σας ίσως είναι ακατάλληλο ή σας απογοητεύει. Θα λειτουργεί και το Σαββατοκύριακο η όψη αυτή, η οποία ζητά προσοχή επίσης σε οικονομικά μπερδέματα κι εξαπατήσεις. Προσοχή σε αγορές που τελικά βγαίνουν αλλιώς απ' ό,τι περιμένατε.

Ιχθύες

Άμεσα σάς επηρεάζει η ονειρική αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα και είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε! Όμως το στοιχείο της απατηλότητας είναι έντονο, και για το Σαββατοκύριακο, και θα πρέπει να προσέξετε να μην ερωτευτείτε δεσμευμένο ή ακατάλληλο άτομο, ή κάποιον που δείχνει άλλα απ' ό,τι είναι. Αυξημένη καλλιτεχνική έμπνευση. Προσοχή και σε οικονομικές εξαπατήσεις.

Κριός

Ονειρική η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από ακατάλληλα για εσάς άτομα. Φλερτ μέσα απ' το χώρο δουλειάς. Θα λειτουργεί και το Σαββατοκύριακο η όψη αυτή, η οποία εφιστά την προσοχή σε αυταπάτες και σε οικονομικές κι ερωτικές εξαπατήσεις.

Ταύρος

Άκρως ρομαντική η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ και η οποία θα λειτουργεί και το Σαββατοκύριακο, μια όψη που σας κάνει έτοιμους να ερωτευτείτε! Όμως είναι παραπλανητική και μπορεί να εξιδανικεύσετε ανθρώπους που δεν είναι για εσάς. Άκρως καλλιτεχνική επίσης και αυξάνει την δημιουργικότητα. Μπερδέματα σε ερωτικά και φιλίες.

Δίδυμοι

Σας κάνει να ονειρεύεστε αλλά και να ερωτεύεστε ακατάλληλα μάλλον άτομα η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, μια όψη ιδιαίτερα ρομαντική αλλά και παραπλανητική. Οι Σειρήνες ελλοχεύουν και εφιστούν την προσοχή σε πλάνες κι εξαπατήσεις, είτε ερωτικές ή οικονομικές ή επαγγελματικές αλλά και σε θέματα σπιτιού/ακινήτων.

Καρκίνος

Βγαίνει ο ποιητικός σας εαυτός στην επιφάνεια με την ονειρική αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, μια όψη που φέρνει γνωριμίες με ανθρώπους που σας μαγεύουν, ενώ θα λειτουργεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο η τάση για πλάνες κι εξιδανικεύσεις είναι έντονη. Προσοχή σε υποσχέσεις και παρεξηγήσεις. Δυσκολία συγκέντρωσης.

Λέων

Χρειάζεται προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις και απώλειες χρημάτων κι αντικειμένων με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, ενώ θα λειτουργεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Προσοχή και σε λανθασμένες αγορές ή πωλήσεις. Μια όψη ρομαντική, η οποία μπορεί να σας παραπλανήσει σε ερωτικά ζητήματα γιατί αυξάνει τις τάσεις εξιδανίκευσης.

Παρθένος

Η γλυκιά Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας σε αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα έχει απογειώσει τις ρομαντικές σας τάσεις αυτές τις μέρες, ενώ κορυφώνεται σήμερα το βράδυ η επιρροή της. Θα λειτουργεί και το Σαββατοκύριακο, όμως εφιστά την προσοχή σε εξαπατήσεις και πλάνες – είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε, όμως προσέξτε από ποιον παρασύρεστε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being