Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 15 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 15 Οκτωβρίου

Ζώδια

Ζυγός

Δυναμώνει τον ψυχικό σας κόσμο αυτές τις μέρες η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα και μπορεί να νιώθετε ότι αποβάλλετε πράγματα και ανθρώπους που σας ήταν βάρος. Για μερικές ακόμα μέρες θα ευνοεί το κλείσιμο ζητημάτων και το προχώρημα θεμάτων που αφορούν σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Λειτουργείτε πιο δυναμικά και σε φιλανθρωπικά, πνευματικά ή καλλιτεχνικά θέματα.

Σκορπιός

Αυτή τη περίοδο δικτυώνεστε πολύ καλά, κυρίως μέσα από δικές σας πρωτοβουλίες, και πιθανόν να δραστηριοποιήστε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, με επιτυχία, ειδικά τώρα με την θετική όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία επίσης για μερικές ακόμα μέρες ευνοεί και τις συμφωνίες. Φίλοι και γνωστοί έρχονται δυναμικά στη ζωή σας και την βοηθούν.

Τοξότης

Το θετικό τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα είναι πολύ ευεργετικό για τα επαγγελματικά σας, το οποίο για μερικές ακόμα μέρες ευνοεί ιδιαίτερα τα ξεκινήματα, ενώ είναι ιδανική εποχή για να πάρετε πρωτοβουλίες. Επίσης ευεργετεί τα οικονομικά σας – μέσα από τις δράσεις σας έρχεται και κέρδος. Ανοίξτε τον δρόμο σας στη ζωή, επαγγελματικά και κοινωνικά.

Αιγόκερως

Αίσθημα δύναμης προσφέρει αυτή τη περίοδο η ισχυρή όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία για μερικές ακόμα μέρες θα ευνοεί τα ξεκινήματα, ενώ σάς ωθεί σε δυναμικές κι επιτυχημένες δράσεις, πρωτοβουλίες και ανοίγματα. Αίσθημα αναγέννησης. Εύνοια σε προσωπικούς στόχους, σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό, διδασκαλίας, συγγραφής.

Υδροχόος

Νιώθετε να έχετε περισσότερο τον έλεγχο των καταστάσεων αυτή τη περίοδο με τη θετική όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία για μερικές ακόμα μέρες θα δυναμώνει σημαντικά την ψυχολογία σας. Επίσης φέρνει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα, όπου μέσα από δικές σας πρωτοβουλίες καταφέρνετε πράγματα. Το τελείωμα κύκλων και κεφαλαίων σάς αναγεννά.

Ιχθύες

Η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα είναι πολύ καλή για τις σχέσεις και την δικτύωση αυτή τη περίοδο, η οποία για μερικές ακόμα μέρες θα ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τα ξεκινήματα στα ερωτικά, σε συνεργασίες αλλά και στη συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Λειτουργείτε πιο δυναμικά σε αυτούς τους τομείς. Χαράζετε το μέλλον σας με αποφασιστικότητα

Κριός

Μια ευεργετική όψη για τα επαγγελματικά σας, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα για λίγες ακόμα μέρες θα σας ωθεί σε επιτυχημένες κινήσεις και πρωτοβουλίες, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τα ξεκινήματα. Άτομα επιρροής παίζουν σημαντικό και προωθητικό ρόλο. Η όψη αυτή επίσης ευεργετεί και την υγεία σας. Βοηθά στο να έχετε καλό πρόγραμμα στη καθημερινότητά σας.

Ταύρος

Σημαντικό αίσθημα αναζωογόνησης αυτές τις μέρες με το ενισχυτικό τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, το οποίο σας δυναμώνει, ενώ φέρνει κι επιτυχίες στα αισθηματικά και σε θέματα παιδιών, κυρίως μέσα από δικές σας πρωτοβουλίες. Για λίγες ακόμα μέρες θα ευνοεί επίσης ζητήματα σπουδών, νομικών, διδασκαλίας, επαφών με το εξωτερικό. Εύνοια από δασκάλους.

Δίδυμοι

Θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων προχωρούν δυναμικά αυτές τις μέρες, και μέσα από δικές σας πρωτοβουλίες, με τη θετική όψη Άρη-Πλούτωνα να προσφέρει εύνοια – καλή περίοδος για μετακομίσεις, ενοικιάσεις, πωλήσεις κλπ. Επίσης για μερικές ακόμα μέρες θα ευνοεί ζητήματα οικονομικά, δανείων, χορηγιών, κληρονομικών, επενδύσεων, συντάξεων, διατροφής κ.α.

Καρκίνος

Παίρνετε επικοινωνιακές πρωτοβουλίες αυτή τη περίοδο και προχωράτε σε επαφές και συζητήσεις, με τη θετική όψη Άρη-Πλούτωνα για μερικές ακόμα μέρες να ευνοεί τις συμφωνίες και τις νέες συνεργασίες. Μια όψη που κάνει πιο ενθουσιώδη και ζωντανή την επικοινωνία στις σχέσεις, τις οποίες τονώνει σημαντικά – καινούργια ξεκινήματα κι εκεί.

Λέων

Πολύ καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Άρη-Πλούτωνα, η οποία για μερικές ακόμα μέρες θα σας ωθεί σε επιτυχημένες και καίριες κινήσεις που φέρνουν μια αναγέννηση σε αυτούς τους τομείς. Πάρτε πρωτοβουλίες, ξεκινήστε πράγματα στα επαγγελματικά, διεκδικήστε οικονομικά θέματα, ανοίξτε νέες πηγές εσόδων.

Παρθένος

Ο δυναμικός Άρης απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον ισχυρό Πλούτωνα προσφέρει αίσθημα αναγέννησης και δύναμης αυτή τη περίοδο, ενώ για μερικές ακόμα μέρες ευνοεί πολύ τα ξεκινήματα και τις πρωτοβουλίες, τόσο προσωπικών στόχων, όσο και στα αισθηματικά. Μια όψη που απογειώνει τον ερωτισμό και την δημιουργικότητά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being