Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιτυχίες για τους αθλητές των Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών στο Όπεν Πινγκ Πονγκ του Μετσόβου

Επιτυχίες για τους αθλητές των Φοινίκων ...

Ο πατρινός Αλέξανδρος Μαργαρίτης ήρθε 1ος στους παμπαίδες

Την αγάπη τους για την επιτραπέζια αντισφαίριση έδειξαν γι' άλλη μια φορά το όμορφο Μέτσοβο και η Ήπειρος.

Στο 4ο στη σειρά ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών αγκάλιασαν το άθλημα και το τίμησαν με κάθε κίνηση βοήθειας, προς την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που είχε την οργανωτική ευθύνη.

Σ’ ένα διήμερο γεμάτο δράση, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4 Οκτωβρίου στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Μετσόβου, 168 παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε όμορφες συνθήκες και ο δήμος ως αρωγός στήριξε την προσπάθεια ενισχύοντας την εικόνα του αθλήματος στην περιοχή.

Το αναπτυξιακό τουρνουά στην πανέμορφη ορεινή κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων ήταν το 2ο στη φετινή αγωνιστική περίοδο, συγκέντρωσε αθλητές κι αθλήτριες από 14 μέρη όλης της Ελλάδας και δικαίωσε τις προσδοκίες όλων. Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιάννης Σγουρόπουλος στους νέους, η Ελένη Σοφρά στις νεάνιδες, ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους παίδες, η Έλλη Φίσερ στις κορασίδες, ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης στους παμπαίδες και η Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου στις παγκορασίδες.

Από τη περιοχή του νομού Αχαΐας,  επιτυχημένη ήταν η παρουσία των ΦΟΙΝΙΚΩΝ Γλυφάδας Πατρών που συμμετείχαν με 11 αθλητές και αθλήτριες πολλοί από τους οποίους διακρίθηκαν δείχνοντας τη ποιοτική δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, με τη κατάκτηση της πρώτης θέσης στους παμπαίδες, έδειξε ότι θα είναι το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στις διοργανώσεις των Ανοικτών Πρωταθλημάτων. Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ με τη 4η θέση στις κορασίδες, απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται από τις κορυφαίες της κατηγορίας.

Η ένατη θέση του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ, η δέκατη του ΘΕΜΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ και η δωδέκατη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ στη κατηγορία παίδων, όπου συμμετείχαν 57 αθλητές, δίνει ελπίδες για διάκριση στο πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα. Επίσης η ένατη θέση του ΑΛΕΞΗ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗ στους παμπαίδες βάζει και την ομάδα μας των παμπαίδων στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ντεμίρης δήλωσε τα εξής. «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη παρουσία της ομάδας. Στο οπεν του Μετσόβου ήταν η πρώτη φετινή αγωνιστική εμφάνιση των αθλητών και των αθλητριών μας των μικρών ηλικιακών κατηγοριών. Και οι τρεις προπονητές του συλλόγου βγάλαμε πολλά συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια.

Πιστεύω ότι στη πορεία των αγώνων θα έχουμε βελτίωση της απόδοσης και διακρίσεις και από τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες μας».

*Στη φωτ. διακρίνονται οι αθλητές Αλέξανδρος Μαργαρίτης και Βασιλική Ηλιοπούλου με τους προπονητές Δημήτρη Ντεμίρη και Φίλιππο Φιλιππακόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports