Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Εντυπωσιακός ο Σλούκας στην φιλική νίκη της Φενέρ στο Μπρούκλιν

Μπάσκετ: Εντυπωσιακός ο Σλούκας στην φιλ...

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς επιβλήθηκε των Νετς με 101-96

Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα επιβλήθηκε με 101-96 σε φιλικό που διεξήχθη στο Μπρούκλικ κόντρα στους Νετς. Τρομερή εμφάνιση από τον Έλληνα γκαρντ.

Πέρυσι δεν τα κατάφερε κόντρα στο San Antonio, φέτος όμως η Fenerbahce την έκανε την έκπληξη. Παρά την απουσία των Dixon, Hickman, Antic η τουρκική ομάδα επιβλήθηκε των Nets με 101-96 μέσα στο Brooklyn, στο πρώτο από τη φετινή σειρά των Global Games, το οποίο παρακολούθησαν πάντως μόνο 6.857 θεατές στο Barclays Center, πολλοί εκ των οποίων ήταν μάλιστα Τούρκοι.

Εξαιρετικός ήταν ο Κώστας Σλούκας (11π., 11ασ.) στα 31'53'' που αγωνίστηκε, ενώ διψήφιο αριθμό πέτυχαν και οι Vesely (18), Bogdanovic (17), Datome (16), Mahmutoglu (10) για την Fenerbahce, η οποία είχε 11/21 τρίποντα, ξέφυγε στο σκορ χάρη σε ένα επιμέρους 16-4 στα τέλη της τρίτης περιόδου (82-72) και δεν έχασε ποτέ ξανά το προβάδισμα. Αξιοσημείωτη ήταν επίσης και η εμφάνιση των Τούρκων πιτσιρικάδων Yurtseven, Ugurlu. Ειδικά ο πρώτος είναι μελλοντικό NBA prospect...

Ο Brook Lopez (18π.) ήταν ο πρώτος σκόρερ των Nets (έβαλε μάλιστα και τρίποντο στη δεύτερη περίοδο!), ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν και οι Thomas Robinson (12π., 16ρ.), Wayne Ellington (16π.). Οι Jack, Bogdanovic, Johnson, Robinson, Lopez ήταν οι πέντε παίκτες που ξεκίνησε ο Lionel Hollins στο πρώτο φιλικό του Brooklyn, το οποίο πάντως ήταν εμφανώς ασύνδετο στην άμυνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλεγχος ντόπινγκ…με το καλημέρα για Σλούκα και Κουφό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports