Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Το πιο περίεργο πέναλτι όλων των εποχών στην Ασία!-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ποδόσφαιρο: Το πιο περίεργο πέναλτι όλων...

Η Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη αντιμετώπιζε την Αλ Αχλί για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Απίθανο σκηνικό στο Champions League Ασίας! Η Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη κέρδισε το πιο... περίεργο πέναλτι στην ιστορία! Όχι γιατί αντίπαλος παρανόμησε, αλλά γιατί έπιασε την μπάλα που είχε βγει άουτ!

Η Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη αντιμετώπιζε την Αλ Αχλί για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας, και ο Αϊλτον κέρδισε το πιο μουσαντένιο πέναλτι.

Προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Αλ Αχλί, ύστερα από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη για τα ημιτελικά του Champions League Ασίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ντιγκάο.

Ο αμυντικός της Αλ Αχλί ήταν πρωταγωνιστής σε μία ιδιαίτερα αμφισβητούμενη φάση, κατά την οποία οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ύστερα από μονομαχία με τον αντίπαλο επιθετικό, η μπάλα δεν φαίνεται αν πέρασε ολόκληρη την γραμμή του άουτ. Παρόλα αυτά, ο Ντιγκάο την έπιασε με τα χέρια για να τη δώσει στον τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει το σημείο του πέναλτι.

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports