Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μεγάλη επιτυχία για το Πατραϊκό Badminton- H Πάτρα πλέον θα εκπροσωπείται με 2 ομάδες στην Α1 Εθνική κατηγορία!!!

Μεγάλη επιτυχία για το Πατραϊκό Badminto...

Την σεζόν 2015-16

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ομαδικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Αντιπτέρισης (Badminton) όπου έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριοτου Πύργου « Γ.Βασιλακόπουλος » την Κυριακή 27/09/2015. Την πόλη μας αντιπροσώπευσε η ομάδα του Α.Σ Απολλώνιου Πατρών με τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες : Κτενάς Γιώργος, Αθανασόπουλος Κωστής, Κούτρας Αναστάσης , Δεληβοριά Χριστίνα,  Σωτηροπούλου Ελένη και Γιαννοπούλου Δανάη. Τα αποτελέσματα των αγώνων κρίνονται κάτι παραπάνω από επιτυχημένα καθώς η ομάδα μας κατετάγη στην τρίτη θέση κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο και μαζί την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία, στην οποία θα συμμετάσχει  για πρώτη φορά.

Οι προπονητές του Α.Σ Απολλωνίου Πατρών  Μπονέλης Κώστας και Μπονέλης Γιώργος  δήλωσαν πανευτυχής για το αποτέλεσμα των αγώνων καθώς και για την προσπάθεια των αθλητών τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παρακάτω  είναι η τελική κατάταξη των τεσσάρων πρώτων ομάδων που κέρδισαν και την άνοδό τους στην Α1 Εθνική κατηγορία :

1) ΕΣΟΠ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (ΠΟΛΙΧΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
2) ΑΣΣ ΠΛΑΤΩΝ (ΣΕΡΡΕΣ)
3) ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ (ΠΑΤΡΑ)
4) ΑΟΑ ΠΥΡΓΟΥ (ΗΛΕΙΑΣ)

Τέλος σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι ο Α.Σ. Απολλώνιος Πατρών θα είναι κατά σειρά η δεύτερη Πατρινή ομάδα της Α1 κατηγορίας αφού εκεί θα συναντήσει την δευτεραθλήτρια για την σεζόν 2013-2014 στην Α1 Ν.Ε.Πατρών  η οποία έχει να αναδείξει πολλές και σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία 11 χρόνια που αγωνίζεται εκεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports