Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην παραλία του Ρίου επενέβη μετά τις καταγγελίες για τα ποντίκια και το Λιμενικό - Δεν διαπιστώθηκε κάτι ανησυχητικό, όπως λένε

Στην παραλία του Ρίου επενέβη μετά τις κ...

Σήμερα πάντως οι λουόμενοι έκαναν κανονικά το μπάνιο τους στην περιοχή

Μεγάλη ήταν η αναστάτωση και η ανησυχία των λουόμενων και κατοίκων στην περιοχή του Ρίου την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι όπως κατήγγειλαν είδαν να επιπλέουν ψόφια ποντίκια στη θάλασσα, τα οποία προφανώς είχαν παρασυρθεί και πνιγεί από τα νερά εξαιτίας της απίστευτης ορμής και έντασης της νεροποντής της περασμένης Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα οι κάτοικοι ειδοποίησαν και κατήγγειλαν το γεγονός και στο Α’ Λιμενικό τμήμα του Ρίου και την Πέμπτη το απόγευμα στελέχη του Λιμενικού σώματος παρενέβησαν και επισκέφθηκαν το σημείο. Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε το thebest.gr από το Λιμενικό, «δεν διαπιστώθηκε κάτι ανησυχητικό. Υπήρξαν πράγματι καταγγελίες από κατοίκους και το όλο θέμα τελεί υπό έρευνα.

Ήδη ενημερώθηκαν και οι συναρμόδιοι φορείς και υπηρεσίες προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα».

Ενδεχομένως ό,τι ήταν και επέπλεε στη θάλασσα να απομακρύνθηκε από τον αέρα και τα ρεύματα. Εξάλλου στο συγκεκριμένο σημείο της παραλιακής ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου η θάλασσα έχει ρεύματα και φημίζεται για την καθαρότητα της. Γι’ αυτό και οι καταγγέλλοντες λουόμενοι θορυβήθηκαν βλέποντας  επιπλέοντα τρωκτικά.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου τόσο το πρωί όσο και το μεσημέρι, η κατάσταση ήταν διαφορετική και ο κόσμος έκανε κανονικά το μπάνιο του στο σημείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις