Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέα Δημοσκόπηση – Προβάδισμα 0,3 για τον ΣΥΡΙΖΑ στο γκάλοπ της Alco

Νέα Δημοσκόπηση – Προβάδισμα 0,3 για τον...

Τρίτο κόμμα στις προτιμήσεις παραμένει η Χρυσή Αυγή και στην 4η θέση είναι το ΚΚΕ

Τρεις ημέρες πριν τις εκλογές το ενημερωτικό σάιτ newsit.gr και η εταιρεία δημοσκοπήσεων Alco παρουσιάζουν τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το βράδυ της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2015, των εθνικών εκλογών, θα ζήσουμε το απόλυτο εκλογικό θρίλερ. Η νέα αυτή δημοσκόπηση φανερώνει πως τα δυο κόμματα είναι στην κυριολεξία «στον πόντο».

Η δημοσκόπηση έγινε το χρονικό  διάστημα από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2015. Στην πρόθεση ψήφου, σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα, η ΝΔ μειώνει λίγο τη διαφορά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να είναι μπροστά. Τρίτο κόμμα στις προτιμήσεις παραμένει η Χρυσή Αυγή, στην 4η θέση είναι το ΚΚΕ, στην 5η το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Συμπαράταξη και στην 6η Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Στην Βουλή, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, μπαίνει η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι στο όριο ενώ εκτός μένουν οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου. Αναποφάσιστοι και αποχή συγκεντρώνουν ποσοστό πάνω από 15%.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις