Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Περιοδεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου και τον ΟΑΕΔ

Πάτρα: Περιοδεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο...

Συνομίλησαν με το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Τα μέλη και οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας συνέχισαν τις περιοδείες τους τόσο στην Πάτρα όσο και στην υπόλοιπη Αχαΐα ακολουθώντας το πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών που σχεδιάστηκε από την οργανωτική επιτροπή του εκλογικού αγώνα.

Την Τετάρτη το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με επικεφαλείς τους υποψηφίους Βουλευτές Κώστα Σπαρτινό, Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Γκόβα, Γιώργο Ρώρο και Ουρανία Μπίρμπα επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα παρακάτω: "Εκεί είχαν επαφές και συζήτησαν τόσο με τους εργαζομένους, τον διευθυντή της υγειονομικής μονάδας όσο και με πολίτες που εξυπηρετούνται από αυτές. Πραγματοποιήθηκε μια ουσιαστική συζήτηση με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι μονάδες υγείας του ΠΕΔΥ αλλά τονίστηκε και η αναγκαιότητα της ενίσχυσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας για την ανακούφιση των συμπολιτών μας."

Στη συνέχεια το κλιμάκιο συνέχισε την περιοδεία του με επίσκεψη στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ στην περιοχή της Αγυιάς, όπου ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους του Κέντρου για τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του, τις ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και την υποστήριξη των ανέργων συμπολιτών μας.

Οι περιοδείες των κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας θα συνεχισθούν όλες τις επόμενες μέρες καλύπτοντας όλες τις γειτονιές της Πάτρας αλλά και τις υπόλοιπες πόλεις και χωριά του νομού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις