Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τρεις Πατρινοί ταξιτζήδες μιλούν στην ελβετική τηλεόραση για την κρίση στην Πάτρα - Ντοκιμαντέρ του Λευτέρη Δακαλάκη

Τρεις Πατρινοί ταξιτζήδες μιλούν στην ελ...

Προκάλεσε αίσθηση στην κρατική τηλεόραση της Ελβετίας

Έχοντας ζήσει και εργαστεί πολλά χρόνια στην Πάτρα, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Δακαλάκης, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα στην Ελβετία και εργάζεται στο ιταλόφωνο κρατικό ελβετικό κανάλι P.S.I.  επέστρεψε στην "δεύτερη πατρίδα του" την Πάτρα για ένα μίνι ντοκιμαντέρ με θέμα την καθημερινότητα της αχαϊκής πρωτεύουσας. Η καθημερινότητα εν μέσω κρίσης, λοιπόν το προκάλεσε τόση αίσθηση στους ελβετούς τηλεθεατές που όχι μόνο ανέβηκε στην πρώτη σελίδα του σάιτ του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά ακόμα και ο διευθυντής του σταθμού αναφέρθηκε σε αυτό μέσα twitter.

Tρεις επαγγελματίες οδηγοί ταξί της Πάτρας μιλούν για την καθημερινότητά τους, όσο βλέπουν και ακούν. Το αποτέλεσμα όπως αποτυπώθηκε στην κάμερα είχε διάρκεια μόλις 4,5 λεπτά ωστόσο είχε πολύ μεγάλη απήχηση ακόμη και στα social media.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

 

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Δακαλάκης πρόσφατα γύρισε επίσης στην Πάτρα την ταινία μικρού μήκους "Βασούλα μόνη". Δείτε φωτογραφίας και πληροφορίες για την ταινία, με πολλές πατρινές συμμετοχές (Ο Μεσολογγίτης Λευτέρης Δακαλάκης έρχεται με Ελβετική παραγωγή να γυρίσει φιλμ μικρού μήκους στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ και το Promo Βίντεο).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight