Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Έφη Πίκουλα και ο σύζυγος της Τάκης Βουγιουκλάκης πήγαν στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου

H Έφη Πίκουλα και ο σύζυγος της Τάκης Βο...

Την Τετάρτη 2/9 το βράδυ

Η ηθοποιός Έφη Πίκουλα πρωτοέγινε γνωστή τη δεκαετία του ’80 καθώς ήταν από τις πρωταγωνίστριες των κινηματογραφικών ταινιών αλλά και βιντεοταινιών της συγκεκριμένης δεκαετίας.

Όπως γράφει το σάιτ thetoc.gr, επρόκειτο για ένα όμορφο και δροσερό κορίτσι με χαρακτηριστική λίγο βραχνή φωνή που είχε αποκτήσει πολλούς θαυμαστές. Αργότερα το κοινό την είδε και σε δημοφιλή τηλεοπτικά σήριαλ όπως η «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, έχοντας έναν από τους σταθερότερους ρόλους του σίριαλ που παίχθηκε για χρόνια.

Η Έφη Πίκουλα αποφάσισε ωστόσο εδώ και πολλά χρόνια να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και να αφιερωθεί στην προσωπική της ζωή και ευτυχία με τον Τάκη Βουγιουκλάκη, αδελφό της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο οποίος είναι σκηνοθέτης.

Το βράδυ της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου 2015, ο φωτογραφικό φακός την εντόπισε με τον σύζυγό της ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν την παράσταση του Πατρινού σώουμαν και μίμου Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Βριλησσίων «Αλίκη Βουγιουκλάκη», «I am what I am». Η Έφη Πίκουλα είναι πλέον μία κομψή κυρία στα 56 της χρόνια και φωτογραφήθηκε έχοντας πάντα τον αγαπημένο σύζυγό της στο πλευρό της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight