Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Την Πέμπτη στην Τούμπα η παρουσίαση του Μπερμπάτοφ

Ποδόσφαιρο: Την Πέμπτη στην Τούμπα η παρ...

Φιέστα ετοιμάζει η διοίκηση του ΠΑΟΚ

Το απόγευμα της Πέμπτης (3/9, 16.00) θα παρουσιαστεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, όπως γνωστοποίησε επισήμως η ΠΑΕ.

Σε φιέστα μετατρέπεται η άφιξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ. Αντί όμως η γιορτή να στηθεί στο αεροδρόμιο, όπως συνηθίζεται, αναγκαστικά οι άνθρωποι του Δικέφαλου θα την κάνουν στο γήπεδο, αφού το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας θα ταξιδέψει οδικώς από τη Βουλγαρία.

Η Τούμπα θα ανοίξει το απόγευμα (16.00) της Πέμπτης, προκειμένου να υποδεχτεί τον Βούλγαρο άσο στην παρουσίαση που έχει προγραμματιστεί και οι άνθρωποι του συλλόγου με ανακοίνωση καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να καλωσορίσει στο γήπεδό του ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου που έχουν έρθει ποτέ στη χώρα μας. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα παρουσιαστεί στον κόσμο του "δικεφάλου", στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να υποδεχτούν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίασή του θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας. Η είσοδος του κόσμου θα γίνει από τις θύρες 1,2,3 που θ’ ανοίξουν στις 15:00. Σας περιμένουμε όλους για το θερμό καλωσόρισμα στο νέο αστέρι του ΠΑΟΚ".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ο ΠΑΟΚ έκανε την μεταγραφή του ...αιώνα - Συμφώνησε με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports