Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Δύο στα δύο για τον Ολυμπιακό με νίκη επί του Λεβαδειακού

Σουπερλίγκ: Δύο στα δύο για τον Ολυμπιακ...

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν στο ΟΑΚΑ, των τυπικά γηπεδούχων, με 2-0

Το 2/2 με άγχος αλλά και δόσεις τύχης έκανε ο Ολυμπιακός. Παρότι θα μπορούσε να καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Σίλβα έπαιξε με την φωτιά και χρειάστηκε δύο γκολ με κόντρα στην… εκπνοή για να πάρει τη νίκη, 2-0, απέναντι στον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με δυο... κόντρες σκόραραν οι φιλοξενούμενοι στο 89' και στο 91', έχοντας για σκόρερ τους Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη. Ο Σέρβος νίκησε τον εκπληκτικό Τσιντώτα, όταν η μπάλα χτύπησε στο πόδι του σε προσπάθεια για διώξιμο και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός είδε το σουτ του να κοντράρει στον Ουόν, να παίρνει ύψος και να βρίσκει δοκάρι προτού αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του.

Οι Βοιωτοί ήταν πολύ καλοί στο ανασταλτικό κομμάτι, είχαν τον τερματοφύλακά τους σε σπουδαία βραδιά και μπορούν να τα έχουν με την τύχη τους για το γεγονός πως έχασαν τον ένα βαθμό. Βέβαια, προηγουμένως η τύχη τους είχε χαμογελάσει στο σουτ του Ντοσεβί (81') και στην σέντρα του Ντομίνγκες (85'), με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στις δυο περιπτώσεις.

Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι χωρίς να βγάλουν μάτια, έψαξαν το γκολ μέχρι τέλους, έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν νωρίτερα και στο τέλος πήραν αυτό που ήθελαν, φτάνοντας τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα. Όσο για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου, στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στο χορτάρι και για πολύ λίγο δεν πήραν τουλάχιστον την ισοπαλία.

Γκολ: 89' Μιλιβόγεβιτς, 91' Φορτούνης

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Μιλιάζες, Ουόν, Στάθης, Τριποτσέρης, Ρομέου, Νικολάου, Μίνγκας (67’ Μάρκοβιτς), Μαχαίρας (46’ Μουλόπουλος), Μάντζιος , Γιακουμάκης (88’ Ναβάρο)

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Καμπιάσο (56’ Σεμπά) , Ντουρμάζ (71’ Ντουρμάζ), Μιλιβόγεβιτς, Ομάρ, Φορτούνης, Σαλίνο, Πάρντο (56’ Τσόρι), Χάρα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Αγωνιστική εκπλήξεων στην Αγγλία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports